Tinkoff so Saganom v časovke družstiev na štvrtom mieste

NETKY.SK • 9 Marec 2016, 16:21 • 2 min
Tinkoff so Saganom v časovke družstiev na štvrtom mieste

LIDO DI CAMAIORE - Tím Tinkoff v zostave aj so slovenským cyklistom Petrom Saganom obsadil v stredajšej úvodnej časovke družstiev na pretekoch Tirreno-Adriatico štvrté miesto.

slovakia

left justify in out

Zvíťazili špecialisti na túto disciplínu z BMC Racing, ktorí vedení Američanom Tejayom van Garderenom na 22,7 km dlhej tratí v okolí prístavného mesta Lido di Camaiore v severnom Taliansku dosiahli čas 23:55 min.

 

Druhé miesto s dvojsekundovým mankom obsadila stajňa Etixx - Quick-Step, tretie bolo prekvapujúco zoskupenie FDJ (+9). Vstup do pretekov nevyšiel Kolumbijčanovi Rigobertovi Uranovi, ktorý ako jeden z hlavných favoritov na celkový triumf obsadil so svojimi kolegami z Cannondale posledné 23. miesto s takmer dvojminútovou stratou na víťazov.

 

Modrý dres pre vedúceho pretekára priebežneho poradia si obliekol Talian Daniel Oss, ktorý ako prvý z tímu BMC preťal cieľovú pásku. Vo štvrtok je na programe 2. etapa z Lida do Pomarance, ktorá meria 207 km.

 

Tirreno-Adriatico - 1. etapa - časovka družstiev:

1. BMC Racing 23:55 min, 2. Etixx - Quick-Step +2, 3. FDJ +9, 4. Tinkoff +11, 5. IAM Cycling +12, 6. Astana +15

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies