Tinkoff nasadí na Arctic Race of Norway Sagana a Kolářa

NETKY.SK • 9 August 2016, 17:17 • 2 min
Tinkoff nasadí na Arctic Race of Norway Sagana a Kolářa

BRATISLAVA - Slovenskí cyklisti z tímu Tinkoff Juraj Sagan a Michael Kolář sa tento týždeň predstavia na pretekoch kategórie 2.HC Arctic Race od Norway (11. - 14. augusta).

slovakia

left justify in out

Na nórskych cestách budú podporovať talianskeho lídra ruského zoskupenia Oscara Gatta, ktorý sa bude pokúšať o etapové víťazstvo. V šesťčlennej zostave sú aj Rusi Jurij Trofimov s Nikolajom Trusovom a tiež Austrálčan Jay McCarthy.

 

"Podľa môjho názoru je Oscar momentálne v najlepšej forme z tímu, sedí mu veľmi rýchly profil trate. Našou stratégiou bude získať víťazstvá v etapách. Preteky nebudú až také ťažké, všetci naši jazdci sú zvyknutí na kopce s priemerným sklonom 4 až 5 %. O celkovom víťazovi sa môže rozhodnúť v tretej etape s dojazdom na vrchole stúpania," povedal športový riaditeľ Tinkoffu Bruno Cenghialta pre oficiálny web.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies