Tinie Tempah má novú priateľku

NETKY.SK • 18 Apríl 2016, 09:33 • 2 min
Tinie Tempah má novú priateľku

LONDÝN - Britský rapper a spevák Tinie Tempah má novú priateľku. Dvadsaťsedemročný interpret to prezradil v rozhovore pre víkendový magazín britského denníka The Times.

slovakia

left justify in out

"Je to ešte čerstvé. Nie sme z rovnakého biznisu, to by som nechcel. Je príjemné mať pri sebe niekoho, kto robí niečo úplne iné. Pohybuje sa však v oblasti umenia," uviedol.


Tinie Tempah, vlastným menom Patrick Chukwuemeka Okogwu, je rodákom z Londýna, ale jeho rodičia pochádzajú z Nigérie. Na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2005, debutovú štúdiovku Disc-Overy vydal až v roku 2010. Album, na ktorom hosťovali Kelly Rowland, Ellie Goulding, Emeli Sandé, Wiz Khalifa či Swedish House Mafia, debutoval na prvej priečke UK Chartu. Druhá štúdiovka Demonstration mu vyšla v novembri 2013. Pochádzajú z nej single Trampoline, Children of the Sun či Lover Not a Fighter.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies