Tínedžerky zavraždili kvôli tancovaniu v daždi

NETKY.SK • 1 Júl 2013, 09:17 • 2 min
Tínedžerky zavraždili kvôli tancovaniu v daždi

DUBAJ - Dve pakistanské sestry zaplatili životom za tancovanie v daždi, čím údajne poškodili dobrú povesť svojej rodiny. Informovala o tom televízia al-Arabíja.

slovakia

left justify in out

Tínedžerky Núr Basra (15) a Núr Šeza (16) z pakistanskej časti Kašmíru pred zhruba pol rokom nakrútili video, na ktorom sa spolu s ďalšími dvoma deťmi hrali v daždi. Dievčatá oblečené v tradičných moslimských odevoch v jednom momente začali robiť pohyby pripomínajúce tanec. 

 

Zábery sa rýchlo rozšírili medzi obyvateľmi konzervatívneho mestečka Čilas v oblasti Gilgit-Baltistán a vyvolali verejné pobúrenie. Nedávno vtrhli do domu rodiny piati ozbrojení muži, ktorí obe dievčatá aj s ich matkou zastrelili.

Vyšetrovatelia označili za hlavného podozrivého nevlastného brata sestier. Ten sa ukrýva na neznámom mieste, zatiaľ čo jeho štyria komplici už skončili za mrežami. Motiváciou k trojnásobnej vražde bola údajne snaha očistiť poškvrnené meno rodiny. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies