Tínedžerku (14), ktorá zabila na východe brata(†18), obvinili z usmrtenia

NETKY.SK • 13 Január 2017, 09:58 • 2 min
Tínedžerku (14), ktorá zabila na východe brata(†18), obvinili z usmrtenia

VRANOV NAD TOPĽOU- Tínedžerku, ktorá bodla svojho 18-ročného brata, obvinili z prečinu usmrtenia. Incident sa stal ešte v utorok popoludní v jednom z domov v rómskej osade v Malej Domaši.

slovakia

left justify in out

Podľa doterajších informácií 14-ročná dievčina bodla brata kuchynským nožom do hrudník, Róbert neskôr zomrel. Ako informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, policajti na mieste zaistili biologické stopy, ktoré poputovali na expertízu. Na základe získaných dôkazov padlo obvinenie. Trestná sadzba za tento prečin je dva až päť rokov, v prípade mladistvých sa znižuje na polovicu.

 

Tragédia sa odohrala v utorok večer v obci Malá Domaša. Na miesto nešťastia boli privolaní policajti spolu so záchranármi, ktorým nahlásili bodné poranenie.

 

„Ale ja nič nehútorím, ja tu nebol, ta ja nič neznám," povedal pre TV Markíza obyvateľ osady a dodal: „Vystrájali, bavili sa, no a nožík tu bol, lebo ona sestra mu vzala nožík a potom on vzal, no a tak sa rozmáchnul a udrel do seba.”

 

Hádka medzi súrodencami údajne vznikla kvôli internetu.

 

Záchranári zraneného mladíka chceli previezť do nemocnice vo Vranove nad Topľou, ten však zraneniam podľahol.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona