Tínedžerka zomrela vo vani potom, čo robila to isté ako väčšina ľudí

NETKY.SK • 7 August 2017, 07:38 • 2 min
Tínedžerka zomrela vo vani potom, čo robila to isté ako väčšina ľudí

LOVINGTON – V prvej polovici júla sa v Novom Mexiku stala tragická udalosť, ktorá by mala slúžiť, ako vzácne poučenie pre všetkých ostatných. Mobily neodmysliteľne sprevádzajú naše životy, avšak sú chvíle, keď ich treba jednoducho odložiť.

slovakia

left justify in out

Dievča s anjelskou tváričkou Madison Logan (14) zomrela vo vani potom, ako zobrala do rúk telefón. Ten sa práve nabíjal a prúd z nabíjačky tínedžerku zabil.

 

Zatiaľ nie je jasné, či spadol do vody, alebo stačil len kontakt s mokrými rukami. Keď dievča našli telefón bol na zemi vedľa vane a obe jej ruky boli spálené.

 

img

Foto poskytla rodina (KCBD)

 

Rodičia samozrejme veľmi trúchlia. Matka sa vyjadrila, že táto tragédia je dosť hrozná na to, aby sa stala ešte niekomu inému a varuje preto ostatých rodičov, aby upozornili svoje deti, že elektrina a voda s sebe nepatria.

 

„Volala som ju svietiaca hviezdička. Bola veľmi múdra. Dobre sa učila a milovala život,“ povedala jej matka. „Ku každému bola milá a všetci ju milovali,“ dodala.

 

Madison tiež hrala v školskej kapele a súťažila v basketbale. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies