Tínedžeri ukradli Favorit aj s drahým hudobným nástrojom

NETKY.SK • 10 December 2014, 10:53 • 2 min
Tínedžeri ukradli Favorit aj s drahým hudobným nástrojom

BRATISLAVA/KOŠICE - Tínedžeri si chceli užiť a tak ukradli auto, Favorit síce policajti po výlete mladej dvojice našli, no majiteľ prišiel o drahý hudobný nástroj.

slovakia

left justify in out

Štrnásťročný chlapec s o dva roky staršou kamarátku z Keceroviec si auto vyhliadli v obci Boliarov v okrese Košice-okolie. Z pozemku rodinného domu odišli na Favorite s kľúčom v spínacej skrinke a dokladmi od vozidla v odkladacej poličke. V aute bolo oblečenie, obuv, mobil, takmer 40 eur a tuba. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, krádežou auta a vecí spôsobili mladí zlodeji škodu za viac ako 700 eur, krádežou nástroja viac ako 10-tisíc eur. Auto s poškodeným sklom našli policajti na druhý deň na konci obce Mudrovce, no bez hudobného nástroja. Ten totiž dvojica z auta vyložila, pretože im na zadnom sedadle zavadzal. Polícia po zmiznutej tube stále pátra. Obaja mladí ľudia čelia obvineniam z krádeže a porušovania domovej slobody. Trestaná sadzba za tento čin je šesť mesiacov až tri roky, v prípade mladistvých sa znižuje na polovicu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies