Tínedžeri si prilepšovali lúpežami

NETKY.SK • 17 Júl 2013, 10:25 • 2 min
Tínedžeri si prilepšovali lúpežami

BRATISLAVA/POPRAD - Tínedžeri z Huncoviec si prilepšovali lúpežnými prepadnutiami. Štyria šestnásťroční chlapci v noci z nedele na pondelok olúpili v parku za popradskou železničnou stanicou 41-ročného Ukrajinca.

slovakia

left justify in out

Cudzinca zvalili na zemi, dobili ho a zaútočili na neho aj palicami. Po brutálnom útoku mu zobrali tašku s peniazmi a dokladmi. Ukrajinec sa zo zranení bude liečiť približne mesiac. Škody, ktoré mu spôsobili, presiahli 400 eur.

Traja z mládencov majú na svedomí aj ďalší prepad v Poprade. Ako agentúru SITA informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik, v sobotu v noci na Štefánikovej sa ich obeťou stal 70-ročný muž. Trojlístok ho prekvapil vo chvíli, keď vchádzal do bytovky. Dôchodcovi zobrali peňaženku, veľmi si však nepomohli. Mal v nej iba 60 centov a doklady. Okradnutý pán vyviazol bez zranení. Štvorica čelí obvineniam z lúpeže, skončili v policajnej cele, vyšetrovateľ spracoval aj návrh na ich vzatie do väzby. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona