Tínedžeri brutálne zbili staršieho pána. Išlo o zvrátený druh „zábavy“ alebo pomstu?

NETKY.SK • 12 Máj 2022, 15:15 • 2 min
Tínedžeri brutálne zbili staršieho pána. Išlo o zvrátený druh „zábavy“ alebo pomstu?

Mladí agresori zachytili a uverejnili celý incident na videozáznam, ktorý následne šírili na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

Polícia v Košiciach preveruje podozrenie z výtržníctva. Košickí policajti zaznamenali na sociálnych sieťach videozáznam, ktorý zachytáva protiprávne konanie osôb na jednom z košických sídlisk.

„Ihneď po jeho vyhodnotení začal vo veci konať príslušný útvar Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Košiciach, ktorý nateraz preveruje podozrenie z trestného činu výtržníctva. Nie je vylúčené, že po vyhodnotení všetkých dôkazových materiálov a vykonaní všetkých úkonov smerujúcich k zisteniu totožnosti osôb zachytených na videozázname, dôjde v tomto prípade k zmene právnej kvalifikácie,“ uviedla polícia na sociálnej sieti.


„Vzhľadom na citlivosť uvedeného prípadu polícia nebude počas vyšetrovania poskytovať žiadne čiastkové informácie ani sa nebude vyjadrovať k okolnostiam prípadu. Polícia dôrazne odsudzuje takéto konanie osôb a v takýchto prípadoch okamžite koná a aj bude konať,“ dodala.

 

 

Reportérka Kristína Kövešová pre TV Markazía poskytla viac informácií prostredníctvom sociálnej siete. Uviedla, že za incidentom stoja dvaja košickí tínedžeri, ktorí majú 15 a 16 rokov. Smutnou správou je, že sa nejde len o tento jeden prípad.

 

 

Možno vás zaujme: Zakázanú kazetovú muníciu používajú zrejme obe strany vojnového konfliktu



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies