Tínedžer zastrelil v Novom Mexiku svojich rodičov a troch súrodencov

NETKY.SK • 21 Január 2013, 08:04 • 2 min
Tínedžer zastrelil v Novom Mexiku svojich rodičov a troch súrodencov

Tínedžer zastrelil v Novom Mexiku svojich rodičov a troch súrodencov - Krimi Svojich rodičov a troch súrodencov zastrelil 15-ročný chlapec v sobotu večer v dome vo vidieckej oblasti juhozápadne od mesta Albuquerque v americkom štáte Nové Mexiko. Vyšetrova

slovakia

left justify in out

imgSvojich rodičov a troch súrodencov zastrelil 15-ročný chlapec v sobotu večer v dome vo vidieckej oblasti juhozápadne od mesta Albuquerque v americkom štáte Nové Mexiko. Vyšetrovatelia zatiaľ nepoznajú motív jeho činu, uviedla v noci nadnes agentúra AP.

Obeťami sú chlapcov 51-ročný otec, jeho 40-ročná matka a jeho traja súrodenci - brat a dve sestry - vo veku dva až deväť rokov.

Chlapcov otec Greg Griego bol 13 rokov dobrovoľným kaplánom vo väznici v okrese Bernalillo, predtým pôsobil v kresťanskom kostole v Albuquerque.

Vyšetrovatelia uviedli, že každá obež mala viac než jednu strelnú ranu. V dome sa našlo niekoľko zbraní, z toho jedna poloautomatická puška. Zisťuje sa, kto zbrane vlastnil.

Úradu šerifa oznámil, že mladík je obvinený z dvojnásobnej vraždy a trojnásobného hrubého zaobchádzania s deťmi s následkom smrti.

Ďalšie podrobnosti o prípade majú byť zverejnené v utorok na tlačovej konferencii.

K päťnásobnej vražde došlo krátko po tom, čo americký prezident Barack Obama navrhol niekoľko opatrení na obmedzenie násilia so zbraňami.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies