Tínedžer spôsobil nehodu pri Spišskom Štiavniku, zranilo sa niekoľko mladých ľudí

NETKY.SK • 3 August 2016, 12:58 • 2 min
Tínedžer spôsobil nehodu pri Spišskom Štiavniku, zranilo sa niekoľko mladých ľudí

POPRAD – Štyria mladí ľudia sa zranili pri nehode, ktorú v pondelok v noci pri Spišskom Štiavniku v Popradskom okrese spôsobil iba 18-ročný vodič Fiatu Stilo.

slovakia

left justify in out

Dávida obvinili z ublíženia na zdraví. Podľa doterajších informácií mladík v zákrute neprispôsobil rýchlosť, prešiel do protismeru a zrazil sa s 23-ročným vodičom Octavie.

 

Ako informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, po náraze Octaviu otočilo a skončila mimo cesty, Fiat Stilo odrazilo späť do svojho pruhu a následne narazil do stromu.

 

Vo Fiate sa zranili tri osoby – pätnásťročná tínedžerka má pomliaždený hrudník, hrudnú a driekovú chrbticu a pomliaždeniny brušnej steny, o dva roky staršia slečna má zlomenú stehennú kosť a jej rovesník utrpel zlomeninu ramennej kosti, pomliaždenie hlavy, otras mozgu, má zlomený nos a zlomené zuby.

 

V druhom aute sa zranila 19-ročná spolujazdkyňa, ktorá má zlomenú kľúčnu kosť. Obvinenému mladíkovi teraz hrozí trest na jeden až päť rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona