Tínedžer si prišiel po balík s drogami, obvinili ho

NETKY.SK • 5 August 2014, 09:27 • 2 min
Tínedžer si prišiel po balík s drogami, obvinili ho

BARDEJOV - Namiesto avizovaného trička prišiel v zásielke zo zahraničia poriadny balík marihuany.

slovakia

left justify in out

Jej obsah odhalil jeden z colných referentov košického colného úradu. Po balík si prišiel 17-ročný mladík z Gerlachova v Bardejovskom okrese. Zo zaisteného množstva by sa dalo pripraviť 300 až 1 000 dávok. V spolupráci s políciou si potom počkali na príjemcu. Pri následnej domovej prehliadke u tínedžera našli ďalšiu sušenú rastlinu, zaistili výpočtovú techniku a zariadenie na prístup k internetu.

 

Ako informovala prešovská policajná hovorkyňa Jana Migaľová, zaistené veci poputovali na expertízu, kde budú zisťovať spôsob objednania a komunikáciu s odosielateľom. Tínedžera obvinili z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. V prípade padlo aj ďalšie obvinenie.

 

Z rovnakého činu obvinili 19-ročného mladíka z tej istej obce. Spolupráca medzi oboma mladíkmi je teraz predmetom vyšetrovania. Obaja sú stíhaní na slobode.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona