Tínedžer odišiel po hádke z tábora pre mentálne postihnutých

NETKY.SK • 31 December 2016, 11:46 • 2 min
Tínedžer odišiel po hádke z tábora pre mentálne postihnutých

BANSKÁ ŠTIAVNICA - Niekoľko hodín hľadali v piatok 30. decembra večer hasiči a policajti 17-ročného chlapca pri jazere Počúvadlo neďaleko Banskej Štiavnice. Tínedžer odišiel po hádke z tábora pre mentálne postihnutých.

slovakia

left justify in out

Ako dnes pre TASR uviedol operačný dôstojník Okresného riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Žiari nad Hronom Jozef Rozenberg, okrem policajtov hľadali chlapca zhruba od 19.00 h 12 hasiči zo Žiaru nad Hronom, Zvolena, z Banskej Štiavnice, a Banskej Bystrice. "Na prehľadávanie lesného porastu a ťažko schodného terénu sme využili aj terénnu štvorkolku," povedal.

 

Mladíka nakoniec našli asi o 22.00 h na balkóne chaty, vzdialenej od tábora asi 1,5 kilometra. "Bol podchladený, a tak si ho prevzala privolaná služba lekárskej pomoci," doplnil Rozenberg.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies