Tínedžer, ktorého našli mŕtveho v americkom lietadle, cestoval zrejme z Bamaka

NETKY.SK • 30 Júl 2014, 18:07 • 2 min
Tínedžer, ktorého našli mŕtveho v americkom lietadle, cestoval zrejme z Bamaka

RAMSTEIN - Čierny pasažier-tínedžer, ktorého bezduché telo objavili v nedeľu v priestore nad zadným podvozkom nákladného lietadla C-130J vzdušných síl USA po pristátí stroja na americkej vojenskej základni v nemeckom Ramsteine, pristúpil s veľkou pravdepodobnosťou v hlavnom meste Mali Bamaku.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesla dnes nemecká tlačová agentúra DPA s odvolaním sa na prokuratúru v Zweibrückene a políciu v Kaiserslauterne.
     

Nemeckí vyšetrovatelia sa však obmedzili na konštatovanie, že indície hovoria pre túto možnosť, konkrétnejší byť nechceli.
     

Po súdnej pitve mladíka je jasné, že príčinou jeho úmrtia bolo udusenie v dôsledku nedostatku kyslíka vo veľkej výške.
     

O náleze informoval v utorok Pentagón, ktorého predstaviteľ uviedol, že telo patrilo černochovi, ktorý mohol mať africký pôvod. Lietadlo malo pred pristátím v Nemecku v nedeľu 27. júla za sebou viaceré zastávky v niekoľkých afrických krajinách, dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies