Tina Turner (73) sa rozhodla pre nový život: Bude sa vydávať!

NETKY.SK • 13 Júl 2013, 16:09 • 2 min
Tina Turner (73) sa rozhodla pre nový život: Bude sa vydávať!

BRATISLAVA - Americká speváčka Tina Turner sa vo veku 73 rokov údajne bude po druhý raz vydávať. Viacero zdrojov to prezradilo denníku New York Post.

slovakia

left justify in out

Jej manželom sa stane nemecký hudobný producent Erwin Bach, s ktorým tvorí pár už 27 rokov. Svadobný obrad, na ktorý vraj príde aj slávny módny návrhár Giorgio Armani, by sa mal konať 21. júla v dome dvojice v Zürichu. Sedemdesiattriročná hviezda, ktorá vo Švajčiarsku žije už od roku 1995, nedávno povedala, že ešte nikdy nebola šťastnejšia.

Tina Turner, občianskym menom Anna Mae Bullock, svoju kariéru odštartovala v druhej polovici 50. rokov v kapele Kings of Rhythm. Z nej vzišla formácia Ike & Tina Turner Revue, v ktorej pôsobila s vtedajším manželom a vďaka ktorej sa preslávila. Duo v roku 1991 zaradili do Rock'n'rollovej siene slávy. Speváčka má na svojom konte osem cien Grammy a na celom svete predala takmer 200 miliónov albumov. K jej najväčším hitom patria skladby What’s Love Got To Do With It, Private Dancer, We Don't Need Another Hero, The Best alebo jedna z najznámejších piesní z bondoviek GoldenEye. Magazín Rolling Stone ju zaradil do svojho rebríčka 100 najlepších interpretov a interpretiek všetkých čias a označil ju za "kráľovnú rock'n'rollu".



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies