Tina chodí s rapperom Separom

NETKY.SK • 3 December 2013, 17:25 • 2 min
Tina chodí s rapperom Separom

BRATISLAVA - Slovenská speváčka Tina, ktorá sa len nedávno po dvoch rokoch rozišla s futbalistom Richardom Lásikom, momentálne chodí s rapperom Separom. S ním sa počas uplynulého víkendu objavila na otvorení lyžiarskej sezóny v stredisku Jasná, no na verejnosti sa snažili svoj vzťah skrývať a tvárili sa ako kamaráti. Ubytovaní však boli v spoločnej izbe.

slovakia

left justify in out

"Boli spolu skoro stále. Mali spoločnú izbu a večeru si vychutnávali spolu aj s kamarátmi," uviedol jeden z účastníkov akcie. O tom, že 29-ročná speváčka má už nového partnera, krátko po rozchode hovoril aj samotný Lásik, ktorý má s Tinou syna Leonarda. "Momentálne sa Tina stretáva s niekým iným. Preto som si mohol na svadbe robiť, čo chcem,“ objasnil pre Nový Čas svoju účasť na svadbe Nikoly Komorovej.

Tina, občianskym menom Martina Csillagová, vydala doteraz štyri štúdiové albumy. Debutová nahrávka s jednoduchým názvom Tina vyšla v roku 2004. O dva roky neskôr nasledoval úspešný album Chillin a v roku 2009 predstavila štúdiovku Veci sa menia. Jej zatiaľ posledným albumom je nahrávka S.E.X.Y. (2011), ktorú pokrstil súčasný premiér Robert Fico. Tina má na konte viacero úspešných spoluprác, okrem iného s rapperom Rytmusom, s ktorým naspievala skladby ako Príbeh, Musíš mať nádej či Všetko má svoj koniec. Rodáčka z Prešova má za sebou už aj filmový debut. Zahrala si v snímke Lóve (2011) režiséra Jakuba Kronera. Okrem toho účinkovala v slovenskom seriáli Panelák (2008).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies