Tina Barrett z S Club 7 sa stala matkou

NETKY.SK • 21 Jún 2016, 16:51 • 2 min
Tina Barrett z S Club 7 sa stala matkou

BRATISLAVA - Anglická speváčka Tina Barrett zo skupiny S Club 7 sa stala matkou. Tridsaťdeväťročná interpretka v pondelok prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter prezradila, že porodila chlapca, ktorému dala meno Roman. Otcom dieťaťa je speváčkin partner Paul Cashmore.

slovakia

left justify in out

Barrett v apríli pre portál MailOnline.com uviedla, že si tehotenstvo užívala a počítala aj s možnými komplikáciami. "Je to úžasné. Užívam si každú minútu. Som pripravená aj na to najhoršie. Ľudia hovoria, že pre tridsiatničky alebo štyridsiatničky môže byť tehotenstvo zložitejšie, pretože môžete mať komplikácie. Keď sme premýšľali nad dieťaťom, stále som na to myslela," povedala.


S Club 7 vytvoril v roku 1998 manažér Simon Fuller. Formácia vydala prvý album S Club v roku 1999. O rok uviedli na trh počin 7 (2000), ktorý sa dostal na vrchol britského albumového rebríčka. Po ňom nasledovali nahrávky Sunshine (2001) a Seeing Double (2002).

 

Držitelia niekoľkých BRIT Awards majú na konte single ako Bring It All Back, S Club Party, Two in a Million, Reach alebo Don't Stop Movin'. Skupina mala aj niekoľko vlastných seriálov ako napríklad Miami 7 (1999), známy tiež pod názvom S Club 7 v Miami.

 

V roku 2003 ohlásila formácia ukončenie činnosti. Členovia a členky neskôr fungovali v rôznych zostavách. Na scénu sa vrátili predvlani.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies