Tina a Richard Lásik už netvoria pár

NETKY.SK • 28 November 2013, 18:24 • 2 min
Tina a Richard Lásik už netvoria pár

BRATISLAVA – Slovenská speváčka Tina a 21-ročný futbalista Richard Lásik už netvoria pár. Dvojica sa rozišla po viac ako dvojročnom vzťahu, pričom tento rok vo februári sa im narodil syn Leonard. Dvadsaťdeväťročná Tina údajne už randí s iným mužom.

slovakia

left justify in out

Tina, občianskym menom Martina Csillagová, vydala doteraz štyri štúdiové albumy. Debutová nahrávka s jednoduchým názvom Tina vyšla v roku 2004. O dva roky neskôr nasledoval úspešný album Chillin a v roku 2009 predstavila štúdiovku Veci sa menia. Jej zatiaľ posledným albumom je nahrávka S.E.X.Y. (2011), ktorú pokrstil súčasný premiér Robert Fico. Tina má na konte viacero úspešných spoluprác, okrem iného s rapperom Rytmusom, s ktorým naspievala skladby ako Príbeh, Musíš mať nádej či Všetko má svoj koniec. Rodáčka z Prešova má za sebou už aj filmový debut. Zahrala si v snímke Lóve (2011) režiséra Jakuba Kronera. Okrem toho účinkovala v slovenskom seriáli Panelák (2008).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies