Tímu Európy nebudú hrať na Svetového pohári nijakú hymnu

NETKY.SK • 8 September 2016, 10:49 • 2 min
Tímu Európy nebudú hrať na Svetového pohári nijakú hymnu

TORONTO - Tímu Európy zostavenému z hráčov ôsmich krajín, medzi ktorých patria aj šiesti slovenskí hokejisti, nebudú počas Svetového pohára v kanadskom Toronte (17. septembra - 1. októbra 2016) hrať nijakú hymnu.

slovakia

left justify in out

Rozhodnutie padlo po starostlivých úvahách a konzultáciách s manažmentom a hráčmi. "Akákoľvek forma hudobnej pocty by bola trochu umelá, a teda zbytočná," píše sa v protokole turnaja. Pred zápasmi tímu Európy odznie iba hymna súpera, v prípade výberu Severnej Ameriky do 23 rokov kanadská aj americká. Európske mužstvo (okrem Slovenska v ňom má zastúpenie aj Rakúsko, Dánsko, Francúzsko, Nemecko, Nórsko, Slovinsko a Švajčiarsko) bude v základnej A-skupine SP 2016 čeliť Kanade, USA a Česku. SR reprezentujú brankár Jaroslav Halák, obrancovia Andrej Sekera, Zdeno Chára a útočníci Marián Gáborík, Tomáš Tatar a Marián Hossa. Generálnym manažérom výberu je Miroslav Šatan.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona