Tímový lekár Argentíny: Messi sa vráti za menej ako dva mesiace

NETKY.SK • 28 September 2015, 18:58 • 2 min
Tímový lekár Argentíny: Messi sa vráti za menej ako dva mesiace

BARCELONA – Útočník Barcelony a kapitán argentínskej reprezentácie Lionel Messi si v ligovom zápase proti Las Palmas roztrhol väz v ľavom kolene. Reprezentačný lekár Argentíny však nevidí toto zranenie tak pochmúrne ako v katalánskom klube.

slovakia

left justify in out

Tímový lekár Argentíny Donato Villani je presvedčený, že zranená hviezda Barcelony sa vráti na trávnik skôr ako za dva mesiace. Podľa tímového lekára Barcelony bude Messi chýbať sedem až osem týždňov.

Zranenie 28-ročného kľúčového hráča je veľkou stratou pre Barcelonu aj reprezentáciu Argentíny, ale Villnani verí, že sa vráti skôr ako sa predpokladá.

"Lea poznám celé roky a nepochybujem o tom, že bude pripravený v čo najkratšom možnom termíne. Myslím si, že to bude do šiestich týždňov" povedal Villani pre argentínsky Ole. "Bude celý bez seba, keď nebude môcť hrať, keď nebude v kontakte s loptou. Práve preto viem, že sa dá rýchlo dokopy najlepšie ako sa len dá, lebo je profesionál. Jeho túžba hrať a vôľa vyliečiť sa budú mať na celý proces pozitívny vplyv."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies