Timbalandova manželka podala žiadosť o rozvod

NETKY.SK • 17 Október 2013, 09:41 • 2 min
Timbalandova manželka podala žiadosť o rozvod

LOS ANGELES - Manželka amerického hip-hopového producenta Timbalanda podala žiadosť o rozvod. Informoval o tom portál TMZ, podľa ktorého Monique Mosley požaduje od svojho 41-ročného manžela aj značnú finančnú podporu.

slovakia

left justify in out

Nežiada totiž výživné len pre ich päťročnú dcéru, ale aj pre jej desaťročného syna z predošlého vzťahu. Dôvodom má byť skutočnosť, že Timbaland verejne aj v súkromí hovoril o jej staršom dieťati ako o svojom vlastnom. Okrem toho žiada tiež životnú poistku, výživné pre seba, úhradu súdnych trov a peniaze na súkromné školy, dovolenky a letné tábory.

Timbaland spolupracoval s množstvom interpretov ako napríklad Madonna, Katy Perry, Aaliyah, Missy Elliot, Jay Z či LL Cool J. Produkoval tiež album Justina Timberlakea s názvom FutureSex/LoveSounds (2006) či nahrávku Loose (2006) Nelly Furtado. Na konte má i vlastné štúdiovky Tim's Bio: Life From Da Bassment (1998), Shock Value (2007) a Shock Value II (2009). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies