Timbaland vydal dosiaľ nezverejnenú pieseň speváčky Aaliyah

NETKY.SK • 28 December 2015, 14:28 • 2 min
Timbaland vydal dosiaľ nezverejnenú pieseň speváčky Aaliyah

BRATISLAVA - Americký producent a rapper Timbaland vydal doteraz nezverejnenú pieseň zosnulej speváčky Aaliyah s názvom Shakin.

slovakia

left justify in out

Skladba je súčasťou hudobníkovho najnovšieho mixtapeu King Stays King, ktorý vyšiel 25. decembra. „Aaliyah...toto je pre teba, baby,“ napísal 43-ročný interpret na sociálnu a mikroblogovaciu sieť Twitter s odkazom na webstránku, kde si fanúšikovia a fanúšičky môžu celý mixtape vypočuť. So speváčkou Aaliyah, ktorá zomrela v auguste 2001 vo veku 22 rokov, producent spolupracoval aj na singloch Try Again, Are You That Somebody? a I Am Music. Na mixtape sa podieľali aj interpreti ako Young Thug, Rich Homie Quan, Mila J či Blaze.

 


Timbaland, vlastným menom Timothy Zachery Mosley, spolupracoval s množstvom interpretov ako napríklad Madonna, Katy Perry, Missy Elliot, Jay Z či LL Cool J. Podieľal sa tiež na produkcii albumov FutureSex/LoveSounds (2006) či The 20/20 Experience (2013) Justina Timberlakea alebo nahrávke Loose (2006) Nelly Furtado. Na konte má i vlastné štúdiovky Tim's Bio: Life From Da Bassment (1998), Shock Value (2007) a Shock Value II (2009), pričom budúci rok by k nim mal pribudnúť štvrtý album.


Aaliyah vydala dokopy tri štúdiovky - Age Ain't Nothing But A Number (1994), One In A Million (1996) a Aaliyah (2001). Okrem spevu sa venovala aj modelingu a herectvu. Objavila sa vo filmoch ako Rómeo musí zomrieť (2000) alebo Kráľovná prekliatych (2002).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies