Tím Viedeň Capitals sa stali víťazom základnej časti EBEL

NETKY.SK • 13 Január 2014, 13:02 • 2 min
Tím Viedeň Capitals sa stali víťazom základnej časti EBEL

VIEDEŇ - Hokejisti tímu UPC Viedeň Capitals sa stali víťazmi základnej časti nadnárodnej súťaže EBEL. V 44 kolách nazbierali zverenci trénera Tommyho Samuelssona 62 bodov, rovnako ako na 2. mieste EHC Black Wings Linz. O celkovom triumfe rozhodli lepšie výsledky vo vzájomných dueloch.

slovakia

left justify in out

Spomenutá dvojica a kvarteto EC Red Bull Salzburg, HCB Südtirol Bolzano, HC Orli Znojmo a EC VSV Villach postúpili do nadstavby o 1. - 6. miesto a v desaťkolovej súťaži budú bojovať o čo najvýhodnejšie postavenie pred štvrťfinále play-off. Zvyšné dve pozície do vyraďovacej časti si zabezpečia aj najvyššie umiestnené kolektívy zo skupiny o 7. - 12. priečku, v ktorej sa ocitli EC KAC Klagenfurt, EHC Dornbirner, Graz 99ers, SAPA Fehérvár AV19, HC TWK Innsbruck a Olimpija Ľubľana. Nadstavba sa začne v piatok 17. januára a potrvá do 2. marca. Štvrťfinále play-off, v ktorom sa v prípade remízy musí o víťazovi rozhodnúť v predĺžení (bez sam. nájazdov, pozn.), je naplánované od 7. marca. Obhajcom celkového prvenstva je klub KAC Klagenfurt.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies