Tím SR "21" sa z Dubaja vrátil s tromi zranenými hráčmi

NETKY.SK • 28 Január 2016, 11:28 • 2 min
Tím SR "21" sa z Dubaja vrátil s tromi zranenými hráčmi

DUBAJ - Slovenská futbalová reprezentácia do 21 rokov pod trénerským vedením Čecha Pavla Hapala má za sebou desaťdňový prípravný kemp v dubajskej akadémii Etisalat v Spojených arabských emirátoch. Družstvo absolvovalo trinásť tréningových jednotiek a dve stretnutia: s klubom FC Čonbuk Huyndai Motors si poradilo 2:1, uzbeckému Lokomotivu Taškent podľahlo 0:2.

slovakia

left justify in out

"So sústredením som spokojný, splnilo svoj účel. Odohrali sme dva ťažké zápasy, bol dostatočný priestor na spoznanie nových chalanov. Mali sme ich so sebou viac, videli sme, ako sa správajú na trávniku i mimo neho. Nebudem vyzdvihovať jednotlivcov, lebo všetci sa snažili, do každého tréningu aj duelu dali maximum. Mrzia ma však zranenia Róberta Polievku (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Jakuba Hromadu (FK Senica) a Michala Pintéra (FC ViOn Zlaté Moravce). Dúfam, že to nebude nič vážne," povedal 46-ročný kouč Hapal na oficiálnej internetovej stránke Slovenského futbalového zväzu (SFZ).


Tím SR "21" sa 23. marca v Senici predstaví v súboji s Estónskom v rámci Challenge Trophy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies