Tím SR '19' na turnaji v Španielsku bez Hromadu

NETKY.SK • 9 Február 2015, 12:35 • 2 min
Tím SR '19' na turnaji v Španielsku bez Hromadu

BRATISLAVA - Slovenská futbalová reprezentácia do 19 rokov (roč. nar. 1996 a mladší) bude pokračovať v príprave na marcovú kvalifikáciu o postup na majstrovstvá Európy vo fáze Elite Round účasťou na tradičnom medzinárodnom turnaji štyroch krajín v španielskej La Mange.

slovakia

left justify in out

Na tím pod vedením trénera Milana Malatinského okrem tréningového procesu čakajú aj tri stretnutia, všetky so začiatkom o 13.00 h. Mladí Slováci si postupne zmerajú sily s rovesníkmi z Nórska (hrá sa vo štvrtok 12. februára), Portugalska (v sobotu 14. 2.) a Česka (v pondelok 16. februára).

 

V 20-člennej nominácii prišlo k jednej zmene: stredopoliara talianskeho druholigového klubu Pro Vercelli Jakuba Hromadu nahradil 19-ročný útočník a odchovanec nitrianskeho futbalu Daniel Bojda, ktorý pôsobí v českom klube FK Mladá Boleslav. V realizačnom tíme SR "19" tiež prišlo k jednej zmene, keď ako tréner brankárov odcestuje do Španielska Miroslav Hrdina namiesto pôvodne avizovaného Romana Hodála. Informácie prinieslo oficiálne konto Slovenského futbalového zväzu (SFZ) na Facebooku. 

Aktualizovaná nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 19 rokov na medzinárodný turnaj štyroch krajín v španielskej La Mange: 


Brankári: Martin Junas (FK Senica), Marek Rodák (FC Fulham/Angl.) 
Obrancovia: Andrej Kadlec, Denis Vavro (obaja MŠK Žilina), Dominik Kružliak (MFK Ružomberok), Michal Sipľak (ŠK Slovan Bratislava), René Kotrík (FC Nitra), Šimon Kupec (FK Dukla Banská Bystrica), Milan Dimun (MFK Košice), Patrik Gilian (SK Slavia Praha/ČR) 
Stredopoliari: Nikolas Špalek, László Bénes (obaja MŠK Žilina), František Lády (ŠK Slovan Bratislava), Jakub Grič (MFK Zemplín Michalovce), Dominik Ujlaky (FC Spartak Trnava), Filip Lesniak (Tottenham Hotspur/Angl.) 
Útočníci: Samuel Mráz (FK Senica), Róbert Polievka (FK Dukla Banská Bystrica), Martin Vlček (AS Trenčín), Daniel Bojda (FK Mladá Boleslav/ČR) 

Náhradníci: 
Brankár: Alexander Vencel (Racing Štrasburg/Fr.) 
Obranca: Denis Švec (Spartak Myjava) 
Stredopoliari: Marek Rajník (FK Senica), Michal Horodník (MFK Košice) 
Útočníci: Matej Lovás (MFK Ružomberok) 

Realizačný tím: 
Tréner: Milan Malatinský 
Asistent: Jozef Daňko 
Tréner brankárov: Miroslav Hrdina 
Lekár: Ján Grňa 
Masér: Miroslav Seňan 
Technický vedúci: Michal Vengloš 

Program stretnutí tímu SR "19" na medzinárodnom turnaji štyroch krajín v španielskej La Mange (všetky o 13.00 h): 
Štvrtok 12. februára: Nórsko "19" - Slovensko "19" 
Sobota 14. februára: Slovensko "19" - Portugalsko "19" 
Pondelok 16. februára: Slovensko "19" - Česko "19" 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona