Tím SR "16" v príprave dvakrát proti rovesníkom z Česka

NETKY.SK • 10 September 2014, 18:36 • 2 min
Tím SR "16" v príprave dvakrát proti rovesníkom z Česka

BRATISLAVA - Slovenskí futbaloví reprezentanti do 16 rokov (roč. nar. 1999) nastúpia na budúci týždeň v dvoch medzištátnych prípravných dueloch proti rovesníkom z Česka.

slovakia

left justify in out

Prvý vzájomný duel sa uskutoční v utorok 16. 9. v Ilave, odveta o dva dni neskôr 18. septembra tiež o 11.00 h na súperovej pôde v Uherskom Brode. Informuje o tom oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ).

Tréner SR "16" Ladislav Pecko zverejnil nomináciu osemnástich hráčov z jedenástich klubov, všetci sú z domácej súťaže. Najväčšie zastúpenie má ŠK Slovan Bratislava, v kádri figuruje kvarteto "belasých". Traja futbalisti sú zo Žiliny, dvoch hráčov dodali FC Nitra a FK Senica. 

 

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 16 rokov na dva medzištátne prípravné zápasy proti rovesníkom z Česka (hrá sa v utorok 16. 9. o 11.00 h v Ilave a vo štvrtok 18. 9. o 11.00 h v Uherskom Brode): 


Brankári:

Frederik Valach (FK Senica), Róbert Baláži (FC Nitra) 

Obrancovia:

Dávid Kočík, Samuel Kozlovský (obaja ŠK Slovan Bratislava), Vladimír Majdán, Matej Moško (obaja MŠK Žilina), Filip Vaško (MFK Košice), Dominik Špiriak (ŠK Senec) 
Stredopoliari:

Samuel Livora (ŠK Slovan Bratislava), Dominik Guláš (FC Nitra), Martin Bednár (MFK Zemplín Michalovce), Jakub Kudlička (MFK Ružomberok), Adam Gduľa (Partizán Bardejov), Simon Drobný (FC Spartak Trnava) 
Útočníci:

Michal Tomič (FK Senica), Martin Vician (ŠK Slovan Bratislava), Róbert Boženík (MŠK Žilina), Matej Grešák (1. FC Tatran Prešov) 

Náhradníci: 
Brankár:

Tomáš Rybár (ŠK Slovan Bratislava) 
Obrancovia:

Jakub Baláž (ŠK Slovan Bratislava), Denis Petro (MFK Zemplín Michalovce), Matej Dybala (MŠK Žilina) 
Stredopoliari:

Adam Fronc (ŠK Slovan Bratislava), Richard Beďatš (AS Trenčín), Branislav Kopas (MŠK Žilina), Jozef Špyrka (1. FC Tatran Prešov) 

Útočníci:

Adam Sluka (MŠK Žilina), Martin Kovaľ (FK Senica) 

Realizačný tím: 
Tréner: Ladislav Pecko 

Asistent trénera: Peter Szénay 

Tréner brankárov: Martin Sedláček 

Lekár: Jaroslav Južanin 
Masér: Dominika Kerpčárová 
Technický vedúci: Jakub Kojnok 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies