Tim Sherwood skončil na lavičke Aston Villy už po ôsmich mesiacoch

NETKY.SK • 25 Október 2015, 17:25 • 2 min
Tim Sherwood skončil na lavičke Aston Villy už po ôsmich mesiacoch

BIRMINGHAM – Anglický futbalový klub Aston Villa prepustil trénera Tima Sherwooda iba po ôsmich mesiacoch od jeho angažovania.

slovakia

left justify in out

Birminghamský klub je aktuálne na samom dne tabuľky Premier League, keď v sobotu na svojom trávniku nestačil na Swanseu a prehral 1-2. Bola to šiesta prehra Aston Villy v rade.

Klub v oficiálnom stanovisku uviedol: "Správna rada sa domnieva, že výsledky na ihrisku jednoducho nie sú dosť dobré a je nutná zmena."

Medzi horúcich adeptov na uvoľnenú trénerskú stoličku patrí aj 46-ročný bývalý kormidelník Evertonu a Manchestru United David Moyes. Dočasným trénerom Aston Villy sa stal Kevin MacDonald.

Sherwood prišiel do klubu vo februári a doviedol Aston Villu do finále FA Cupu a sezónu Premier League zakončil na 17. mieste. V prebiehajúcej sezóne však dokázali jeho zverenci vyhrať iba jediný ligový zápas z 10.


Sherwood viedol svoj tím len v 28 zápasoch vo všetkých súťažiach, čo je najmenej v histórii klubu. Aston Villa sa najbližšie predstaví na ihrisku už v stredu, keď ju v zápase Ligového pohára privíta Southampton.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies