Tim Sherwood sa stal novým trénerom Aston Villy

NETKY.SK • 14 Február 2015, 16:36 • 2 min
Tim Sherwood sa stal novým trénerom Aston Villy

LONDÝN - Novým trénerom anglického futbalového klubu Aston Villa Birmingham sa stal Tim Sherwood. Štyridsaťšesťročný kouč, ktorý na lavičke aktuálne 18. tímu Premier League nahradil odvolaného Paula Lamberta, podpísal zmluvu do konca sezóny 2017/2018.

slovakia

left justify in out

"Je pre mňa veľkou cťou manažovať jeden z najväčších klubov v anglickom futbale. Už sa neviem dočkať momentu, keď preberiem mužstvo. Teším sa na novú výzvu," uviedol pre klubovú webstránku nový kormidelník.
      

Aston Villa ťahá v najvyššej domácej súťaži sériu piatich prehier. Lambertovi definitívne zlomil väz neúspech s Hull City (0:2). "Tim má za sebou fantastickú kariéru v Tottenhame, nielen v úlohe hlavného kouča, ale aj v roli trénera zodpovedného za rast talentov. Veríme, že jeho kvality nám pomôžu dostať čo najviac zo súčasného kádra a postupne ho zlepšovať smerom do budúcnosti," povedal na adresu Sherwooda šéf exekutívy birminghamského klubu Tom Fox.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies