Tim Miller nakoniec nenakrúti pokračovanie Deadpoola

NETKY.SK • 24 Október 2016, 15:50 • 2 min
Tim Miller nakoniec nenakrúti pokračovanie Deadpoola

LOS ANGELES - Americký filmár Tim Miller sa neujme réžie pripravovaného pokračovania akčnej snímky Deadpool (2016). Informoval o tom magazín The Hollywood Reporter s odvolaním sa na zdroje z prostredia spoločnosti 20th Century Fox, ktorá opäť zastreší výrobu očakávaného filmu.

slovakia

left justify in out

Miller, ktorý nakrútil prvú snímku o žoldnierovi Wadeovi Wilsonovi, sa údajne tvorivo nezhodol s predstaviteľom titulnej postavy Ryanom Reynoldsom. Podľa dostupných informácií však majú Miler a štúdiá 20th Century Fox naďalej dobrý vzťah, pričom filmár by sa mal v blízkej budúcnosti začať podieľať na ich ďalšom projekte Influx, ktorý bude adaptáciou rovnomenného sci-fi románu Daniela Suareza z roku 2014.

 

Film Deadpool, ktorý vznikol pod hlavičkou spomínanej spoločnosti 20th Century Fox, priniesol príbeh Wadea Wilsona. Ten sa umierajúc na rakovinu zapojil do vládneho experimentu Weapon X, ktorý z neho spravil nezničiteľného antihrdinu Deadpoola. Ako titulná postava sa predstavil spomínaný kanadský herec Ryan Reynolds, ktorý by si mal svoju úlohu zopakovať aj v spomínanom pokračovaní. Okrem neho si v snímke zahrali aj Morena Baccarin, Gina Carano či T.J. Miller.

 

Scenár pre nový film napíšu Rhett Reese a Paul Wernick, ktorí stoja aj za príbehom prvej snímky. Ďalší členovia hereckého obsadenia novinky zatiaľ nie sú známi, no podľa The Hollywood Reporter tvorcovia momentálne rokujú so šiestimi herečkami, z ktorých jedna by stvárnila novú ženskú hrdinku menom Domino.

 

Timothy "Tim" Miller sa nevenuje iba réžii, ale je aj špecialistom na vizuálne efekty. Podieľal sa tak napríklad na snímkach Skrýš (1995) či Scott Pilgrim proti celému svetu (2010). Ako režisér má na konte niekoľko krátkych filmov, vrátane animovaného sci-fi Rockfish (2003). Jeho celovečerným debutom bola spomínaná snímka Deadpool.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies