Tim Lambesis sa priznal, že chcel nechať zavraždiť manželku

NETKY.SK • 26 Február 2014, 15:43 • 2 min
Tim Lambesis sa priznal, že chcel nechať zavraždiť manželku

USA - Spevák kapely As I Lay Dying, ktorého zatkli vlani v máji, pritom pôvodne tieto obvinenia odmietal.

slovakia

left justify in out

Frontman metalcoreovej kapely As I Lay Dying Tim Lambesis sa priznal, že si chcel objednať vraždu svojej manželky Meggan, s ktorou sa rozvádza. Spevák pritom doteraz tieto obvinenia odmietal. 

 

Tridsaťtriročnému hudobníkovi hrozí v prípade dokázania viny až deväťročný trest odňatia slobody.

Podľa žalobcov zaplatil Lambesis tisíc dolárov mužovi, o ktorom si myslel, že je nájomný vrah, a dokonca mu dal inštrukcie, ako Meggan zabiť. 

 

Šlo však o policajta v utajení Howarda Bradleyho, ktorý celý rozhovor nahral. Polícia totiž mala informácie o tom, že spevák v posilňovni povedal istému mužovi, že chce zabiť svoju ženu. Údajne sa sťažoval na to, že mu bráni stretávať sa s ich troma deťmi a brzdí ich rozvod.

 

Po pokuse objednať si vraždu ho vlani 7. mája zatkli v obchode v kalifornskom San Diegu, koncom toho istého mesiaca ho však prepustili na kauciu dva milióny dolárov. Nesmie sa však približovať k manželke a deťom a musí nosiť zariadenie na monitorovanie pohybu. Verdikt súdu by mal byť známy 2. mája. 

 

Kapela As I Lay Dying vznikla v roku 2000 v San Diegu a v súčasnosti ju okrem Lambesisa tvoria bubeník Jordan Mancino, gitaristi Nick Hipa a Phil Sgrosso a basgitarista Josh Gilbert. Skupina debutovala albumom Beneath The Encasing Of Ashes (2001), po ktorom nasledovali nahrávky Frail Words Collapse (2003), Shadows Are Security (2005), An Ocean Between Us (2007), The Powerless Rise (2010) a Awakened (2012). Okrem toho majú na konte aj spoločný album s kapelou American Tragedy, ktorý nesie jednoduchý názov As I Lay Dying/American Tragedy (2002). As I Lay Dying dosiahli najväčší úspech so štúdiovkou An Ocean Between Us, ktorá sa v americkom rebríčku Billboard 200 dostala najvyššie na ôsmu priečku. Na tomto albume sa nachádza aj skladba Nothing Left, za ktorú získali nomináciu na Grammy. 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.bbc.co.uk a archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona