Tím BMC predĺžil zmluvu s olympijským víťazom Sánchezom

NETKY.SK • 19 Máj 2016, 14:20 • 2 min
Tím BMC predĺžil zmluvu s olympijským víťazom Sánchezom

BRATISLAVA - Profesionálny tím BMC Racing predĺžil zmluvu so španielskym cyklistom Samuelom Sánchezom. Tridsaťosemročný olympijský víťaz z pekinských pretekov s hromadným štartom z roku 2008 jazdí vo farbách amerického zoskupenia od roku 2014. Predtým bol dlhoročným členom španielskeho Euskaltelu-Euskadi.

slovakia

left justify in out

"Samuel je kľúčovým cyklistom v našom kádri, pôsobí ako líder, príkladný jazdec a tímový hráč. Jeho športové výsledky hovoria za seba," povedal generálny manažér BMC Jim Ochowicz. Súčasťou tímu BMC Racing je aj slovenský jazdec Peter Velits.

Sánchez vyhral jednu etapu na Tour de France 2011, v tom istom roku sa stal na "starej dáme" víťazom vrchárskej súťaže. Na iných pretekoch Grand Tour Vuelta a Espaňa má na konte päť etapových prvenstiev. Okrem toho triumfoval aj na Okolo Baskicka 2012. Informoval web Cyclingnews.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona