Till Death: Takmer vyhasnutá Megan Fox rieši dopady toxického vzťahu pripútaná k mŕtvole svojho muža

NETKY.SK • 19 Júl 2021, 11:00 • 2 min
Till Death: Takmer vyhasnutá Megan Fox rieši dopady toxického vzťahu pripútaná k mŕtvole svojho muža

Megan Fox robila v posledných rokoch väčšine filmom akúsi medvediu službu. Jej obsadenie totiž automaticky neznamenalo, že snímka bude výrazne ambiciózna, ale aj to, že nepôjde o žiadny prepadák.

slovakia

left justify in out

Čiastočne je to vina samotnej herečky, keď v minulosti prirovnala Michaela Baye práve  k Hitlerovi a pred Spielbergom bola skôr za problémové a zlé dievča, než za niekoho, s kým by ste chceli spolupracovať viackrát do roka. 

 

 

V poslednej dobe sa tak s Megan Fox stretneme maximálne v traileroch na druhotriedny film, kedy sa nám automaticky vynárajú pochybnosti o kvalite. Napriek tomu nemôžeme herečku ešte úplne odpísať, hoci svoje najlepšie časy, zdá sa, má už za sebou. No tentokrát sa jej ujal celkom zaujímavý tvorca: Enter Scott Dale.   

 

Nad filmom Till Death  už v kruhu zanietených filmových fanúšikov vyniesli nejaké rozsudky. Povedzme si úprimne, kto nebude zvedavý na počínanie si herečky, ktorá vlastne nikdy nevedela veľmi dobre hrať, ale to jej nemôžeme zazlievať, pretože sa na ňu aspoň dobre pozerá.  

 

img

 

Film nám rozpovie príbeh o manželke, ktorá bola neverná svojmu manželovi, ktorý taktiež nemal svätožiaru okolo hlavy. Vlastne to bol narušený psychopat, ktorý sa o nevere svojej milovanej dozvedel, a tak prišiel so sofistikovaným plánom, ako sa jej pomstiť. Po večernej romantike ju odvezie do odľahlého domu pri  zamrznutom jazere, vyspí sa s ňou, ráno ju k sebe pripúta a dramaticky si prestrelí mozog.  

 

 img
 
Ak ste videli Geraldovu hru, tak vám bude koncept filmu  povedomý. Nuž, inšpirácia je jasná, ale i tak musím spomenúť, že scenár zo slávneho Kinga nevychádza, i keď je dosť priehľadný. Ešte nebudem vynášať konečné súdy a uznávam, že film prináša aj nejaké to prekvapenie. Spútaním a zastrelením sa všetko len začína a vydesená Megan s krvavou tvárou  bude musieť  rýchlo začať konať. Ťahanie mŕtvoly  zďaleka nie je to, čo jej mŕtvy psychopat a už ex-partner prichystal.  

 

img

 

Dobrým bodom je aj zmysel pre detail, ktorý filmu nechýba. Tvorcovia sa snažili z Megan vykresať najviac, čo je aj vidieť. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Nikoleta Preložníková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies