Tila Tequila sa stala matkou

NETKY.SK • 18 November 2014, 09:18 • 2 min
Tila Tequila sa stala matkou

LOS ANGELES - Americká modelka a hviezda reality šou Tila Tequila porodila v nedeľu dcéru, ktorej dala meno Isabella Monroe Nguyen. Pre 33-ročnú rodáčku zo Singapuru je to prvé dieťa.

slovakia

left justify in out

Meno otca nie je známe. Tequila, vlastným menom Tila Nguyen, pre magazín Us Weekly prezradila, že jej dcéra prišla na svet o 19:05 kalifornského času a vážila 3220 gramov. "Veľmi ju ľúbim. Je prekrásna a úžasná," uviedla čerstvá mamička, ktorá o svojom tehotenstve po prvý raz informovala v apríli prostredníctvom sociálnej siete Facebook.

 

Tila Tequila sa venuje modelingu a hudbe, známa je však predovšetkým ako hviezda reality šou. V rokoch 2007 a 2008 účinkovala vo vlastným programoch A Shot at Love with Tila Tequila a A Shot at Love II with Tila Tequila. Ako speváčka má konte má dve EP nahrávky - Sex (2007) a Welcome to the Dark Side (2010). Jej fotografie sa objavili v pánskych časopisoch Playboy, Stuff alebo Maxim. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies