Tiki-taka na twitteri medzi Neymarom, Ronaldom a prezidentkou

NETKY.SK • 6 December 2013, 18:46 • 2 min
Tiki-taka na twitteri medzi Neymarom, Ronaldom a prezidentkou

COSTA DO SAUIPE - Tesne pred piatkovým žrebom základných skupín majstrovstiev sveta vo futbale 2014 v Brazílii si hviezda FC Barcelona Neymar, svetový šampión z roku 2002 Ronaldo a brazílska prezidentka Dilma Rousseffová zahrali "tiki-taka" na twitteri.

slovakia

left justify in out

"Celý svet upiera oči na Brazíliu," napísala na sociálnej sieti Rousseffová. Vzápätí sa spýtala Neymara: "Je rozdiel, či na začiatku nastúpiš proti slabším alebo silnejším súperom?"

"Na majstrovstvách sveta neexistujú slabí súperi, súhlasíš, Ronaldo?" kontroval Neymar. "V zápasoch s papierovo slabšími tímami je na vás vyvíjaný väčší tlak," odpovedal Ronaldo. "Rozhodujúcim faktorom sú brazílski fanúšikova, nie je tak?" položila ďalšiu otázku prezidentka Rousseffová. "Bezpochyby, len sa pozrite na podporu, akej sa nám dostalo počas Pohára konfederácií," napísal Neymar.

Dilma Rousseffová sa nakoniec spýtala Ronalda: "Hral si na štyroch svetových šampionátoch. Si pred žrebom nervózny?"

"Každý je zvedavý, s kým sa stretne v skupine. Vidieť majstrovstvá sveta v krajine, kde sú všetci tak trochu trénermi aj hráčmi bude neuveriteľné," zakončil internetovú "tika-taka" Ronaldo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies