Tiger Woods získal bodové ocenenie hráča roka

NETKY.SK • 23 September 2013, 12:01 • 2 min
Tiger Woods získal bodové ocenenie hráča roka

ATLANTA - Jednu cenu má už americký golfista Tiger Woods za tento rok vo vrecku. Woods nazbieral na podujatiach PGA Tour päť víťazstiev a celkovo 90 bodov podľa amerického bodového systému.

slovakia

left justify in out

Vyslúžil si za to ocenenie hráča roka. Adam Scott sa na neho mohol dotiahnuť len v prípade, ak by zvíťazil na Tour Championship. To sa však nestalo, lebo šampiónom sa stal Švéd Henrik Stenson.

Tridsaťsedemročný Kalifornčan Woods získal aj Vardon Trophy, ktorá sa udeľuje hráčovi s najnižším nastaveným bodovým priemerom. Woods získal už po jedenásty raz niektoré z výročných ocenení na PGA Tour. Je to vôbec prvý raz od roku 2009, čo sa svetová jednotka teší z ocenenia pre hráča roka. Ako je známe v roku 2009 sa mu po milostných aférach rozpadol rodinný život. Momentálne je partnerom najlepšej americkej zjazdárky Lindsey Vonnovej.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies