Tiger Woods bol uznaný nevinným, podstúpi nápravný program

NETKY.SK • 9 August 2017, 16:55 • 2 min
Tiger Woods bol uznaný nevinným, podstúpi nápravný program

FORT LAUDERDALE - Americký golfista Tiger Woods, ktorého obvinili z jazdy pod vplyvom návykovej látky, nepríde v stredu na súd na výsluch. Oznámil to jeho advokát Douglas Duncan. Každý iný ako oslobodzujúci výrok si vyžaduje prítomnosť odporcu. Štátna prokuratúra v Palm Beach záležitosť nekomentovala. Obhajca Woodsa predpokladá, že jeho mandant bude oslobodený spod viny.

slovakia

left justify in out

Americký golfista Tiger Woods bol uznaný nevinným na súde pre jazdu pod vplyvom návykovej látky, ale podstúpi nápravný program. Oznámil to floridský prokurátor.

 

Asistentka štátneho zástupcu Palm Beach County Adrienne Ellisová informovala, že Woods podal žiadosť o zapojenie sa do nápravného programu, ktorý absolvuje od 25. októbra 2017. Advokát golfistu Douglas Duncan záležitosť nekomentoval. Woods nebol osobne prítomný na procese v súdnej miestnosti.

 

V stredu sa golfová superstar mohla dohodnúť na vstupe do programu pre obvinených z takýchto deliktov, ktorý by zahrňoval návštevu kurzu a odpracovanie 50 hodín verejnoprospešných prác. Mohol dostať ročnú skúšobnú dobu.

Policajní dôstojníci v meste Jupiter na Floride 29. mája v skorých ranných hodinách prebudili Woodsa za volantom odstaveného vozidla, mal spomalený a zmätený verbálny prejav a nevedel, kde sa nachádza. Nasledovalo jeho zatknutie. Test na alkohol vyšiel s negatívnym výsledkom a slávny športovec uviedol, že jeho stav vyplynul z negatívnej reakcie na lieky, ktoré užíva. Polícia pri vyšetrovaní zostavila zoznam štyroch liekov vrátane vicodinu a xanaxu, ktoré Woods berie proti bolestiam, keďže sa zotavuje zo štvrtej operácie chrbta od roku 2014. Pri mnohých analgetikách sa zvyčajne uvádzajú varovania o možnom riziku nepriaznivých účinkov na šoférovanie.

Golfista minulý mesiac oznámil, že bol hospitalizovaný na neštátnej klinike, kde absolvoval vyšetrenia a konzultácie v súvislosti s liekmi, ktoré užíva. Štyridsaťjedenročný Woods je bývalou svetovou jednotkou a má na konte 79 víťazstiev v rámci PGA Tour.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies