VIDEO Totálne dezorientovaný Woods! Pozrite si celý policajný videozáznam

NETKY.SK • 1 Jún 2017, 12:41 • 2 min
VIDEO Totálne dezorientovaný Woods! Pozrite si celý policajný videozáznam

Jupiter/Florida - Americký golfista Tiger Woods mal pri kontakte s floridskou políciou problémy s dodržiavaním základných pokynov. Úrady zverejnili videozáznam zadržania.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťjedenročného Woodsa zatkli 29. mája, muži zákona našli bývalú svetovú jednotku, ako spí za volantom svojho auta, ktoré bolo odstavené na ceste blízko mesta Jupiter a čiastočne zasahovalo do cyklistického chodníka.

 

Woods sedel za volantom, mal bezpečnostný pás, naštartovaný motor i zapnuté svetlá, blikala smerovka doprava. Počas testu triezvosti zakolísal pri prechode po bielej čiare a začal dvíhať opačnú ruku než mu kázal policajt. Na otázku, kde bol, odpovedal "LA." Napokon ho s rukami za chrbtom posadili na zadné sedadlo policajného auta.

 

Médiá pôvodne informovali, že dôvodom zatknutia bol alkohol, ale Woods niekoľko hodín po prepustení tvrdil, že užil predpísané lieky. Absenciu alkoholu dokázali aj dychová skúška a test moču. Polícia zverejnila tiež fotografie, na ktorých je vidieť dve pneumatiky s defektom a mierne poškodenie jeho vozidla okolo nárazníkov.

 

Woods sa zotavuje z operácie chrbta, plánuje sa opäť zapojiť do súťažného diania, návrat však nechce uponáhľať. V súvislosti s obvinením z jazdy pod vplyvom návykových látok sa postaví pred súd v Palm Beach County 5. júla. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona