Tieto hviezdy sa svojou orientáciou netaja

NETKY.SK • 6 November 2016, 12:54 • 2 min
Tieto hviezdy sa svojou orientáciou netaja

BRATISLAVA - Sú úspešní, bohatí, krásni a navyše aj veľmi úprimní. Tieto známe osobnosti netaja svoju orientáciu a kľudne sa priznávajú k svojej homosexualite. Ktorí to sú?

slovakia

left justify in out

Neil Patrick Harris

V televízii strašný sukničkár, ktorý strieda ženy ako ponožky, v osobnom živote verný "manžel" kolegu Davida Burtka a hrdý otec dvoch detí, ktoré im porodila náhradná matka.

obrazok

Portia de Rossi

Táto herečka si zahrala právničku v seriáli Ally McBealová. Počas nakrúcania seriálu bola vydatá za dokumentaristu. Neskor sa však prevalilo, že to bola iba zámienka na to, aby získala štátne občianstvo, keďže je pôvodom z Austrálie. Občianstvo dostala, herečka sa rozviedla a vstúpila do registrovaného partnerstva s Ellen DeGeneres.

obrazok

Adam Lambert

Spevák, textár a finalista talentovej súťaže, o ktorom po večeroch sníva milión dievčat. Jeho teraz už ukončený vzťah s fínskym reportérom nebol žiadnym tajomstvom. 

obrazok

Jodie Foster

Porodila dvoch synov, obaja majú v rodnom liste "otec neznámy", za to náhradné a nevlastné matky by mohla rozdávať. Od roku 1993 Jodie žila hneď s niekoľkými ženami. Svoje súkromie si však pozorne stráži a preto o jej orientácii dlho nikto nemal tušenie.

obrazok

Cynthia Nixon

Po pätnástich rokoch vyhodila z domu fotografa Dannyho Mozese a začala randiť s aktivistkou Christinou Marinoni a v roku 2012 prebehla v New Yorku svadba ako remeň.
obrazok


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona