Tieto dôvody k rozchodu vás šokujú

NETKY.SK • 7 Júl 2017, 09:18 • 2 min
Tieto dôvody k rozchodu vás šokujú

BRATISLAVA - Ľudia sa rozchádzajú z rôznych dôvodov. Hádky, nezhody, zlý sex, nevera. Ale niekedy od niekoho odídu z dôvodu, ktorý je mierne povedané šokujúci. Neveríte? Tieto brutálne úprimné priznania vás presvedčia.

slovakia

left justify in out

Britský denník Daily Mail zverejnil anonymnú anketu, ktorú usporiadal web Bored Panda. Otázka bola jednoduchá: Z akého dôvodu ste sa s niekým rozišli? A niektoré odpovede boli naozaj šokujúce. Koniec koncov posúďte sami.

 

Jedlo

Keď spolu dvaja ľudia randia, tak spolu tiež stolujú. A jedlo či stolovacie návyky sú veľmi častým dôvodom, ktorý sa v ankete objavoval:    - Prekážalo mu, že pijem zelený čaj. Bol to Mormon, čo mi nevadilo, ale aby mi tvrdil, že zelený čaj škodí môjmu zdraviu? Tak to nie!       -  Môj expriateľ jedol ako Tyrannosaurus rex. Lakte držal tesne pri sebe a nad vidličkou sa skláňal ako hrozivý dinosaurus nad svojou obeťou.     

- Na cereálie si miesto mlieka dával vodu.     

- Chodil som s dievčaťom, ktorá bola najhlasnejším jedákom, akého som kedy videl. Stále mala otvorenú pusu, hlasno prežúvala a mlaskala. A nedaj bože, keď jej to naozaj chutilo. To potom pridala aj spokojné mrnčanie a vzdychanie.     

- Boli sme v jednom pivovare a ona vyzerala, že sa čoskoro rozplače. Keď som sa spýtal, čo sa deje, trasúcim sa hlasom povedala, tam nemajú žiadnu ponuku pre vegánov. Mali toho veľa pre vegetariánov, tak som navrhol, že stačí, keď vynechá napríklad syr. Ale to už jej slzy tiekli po lícach. Tak sme išli do inej reštaurácie a tam si objednala rybie tacos.     

- Horčicu na jedlo si dávala tak, že si ju najskôr dala na ruky a tými ju potom rozpatlala na jedlo. Nakoniec si horčicu z rúk olízala. Ja som na ňu pozeral, hovoril na ňu a ona robila toto.     

- Strašne grgala. Kedykoľvek si grgla, so zaujatím sa na mňa pozrela a čakala súhlasné či obdivné pokývnutie. Raz si grgla tak mocne, až sa zlomila v páse ako chorý pes.

 

obrazok

 

Fyzické nedostatky

Hovorí sa, že na vzhľade nezáleží, ale ak to má medzi dvoma ľuďmi "klapať", musia sa vzájomne fyzicky priťahovať. Takže niekedy láska stroskotá aj na zjavne malicherných prehrešeniach proti kráse.     

- Mal na prstoch na nohách tak dlhé nechty, že keď išiel po podlahe, cvakali ako psovi.     

- Jeho hlava nebola hlava, nemala vôbec ten tvar. Proste ako by mu narástol len veľký krk s očami, ústami, nosom a tak.    

- Priateľka mala na očnom viečku materské znamienko. Vždy keď sme sa bozkávali, pozeral som priamo na neho. Začalo sa mi dokonca v noci zdať o tom, že na mňa to znamienko hovorí. A to bol koniec.

 

obrazok

 

Zlozvyky a nedorozumenia

A potom je tu samozrejme ešte množstvo najrôznejších drobností, ktoré môžu tiež všetko pokaziť.   

- Nechala som ho v reštaurácii, pretože povedal, že mačky sú hlúpe. Pre istotu som sa ešte spýtala "chceš povedať, že aj moja mačka je hlúpa?" A on povedal "áno". Tak som sa zdvihla a išla. Bolo to naše prvé a zároveň posledné rande.   

- Stále hovorila počas filmov. Kedykoľvek bola scéna, kde nikto nič nehovoril, aj ona bola ticho. Ale akonáhle začal nejaký dialóg, začala hovoriť o nezmysloch.    

- Spievala si s rádiom, ale s oneskorením piatich sekúnd. Poznala melódiu, ale nepoznala slová, kým ich nepočula. Bolo to tak nepríjemné.     

- Raz som sa rozišiel s dievčaťom, pretože som mal podozrenie, že mi niečo tají, robí niečo za mojím chrbtom. A ona zatiaľ plánovala cestu do Karibiku. Pre nás dvoch. Bolo mi 22 a bol som idiot.    

- Spýtala sa ma, čo by som robil, keby niekto prederavil môj kondóm.


obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona