Tieto celebrity si v roku 2013 povedali svoje áno!

NETKY.SK • 31 December 2013, 11:14 • 2 min
Tieto celebrity si v roku 2013 povedali svoje áno!

BRATISLAVA - V roku 2013 si svoje áno povedali Avril Lavigne a Chad Kroeger, Pharrell Williams a Helen Lasichanh, George Lucas a Mellody Hobson či Keira Knightley a James Righton.

slovakia

left justify in out

16. januára sa na Bahamách vydala britská modelka, podnikateľka, príležitostná speváčka a spisovateľka Katie Price. Jej manželom sa stal 25-ročný striptér Kieran Hayler. 

9. februára si slovenský spevák Peter Bažík, známy aj ako účastník druhej série súťaže Slovensko hľadá SuperStar vzal za manželku o štyri roky mladšiu Kristínu Nižníkovú. 

20. apríla sa česká modelka Agáta Hanychová tajne vydala za 29-ročného moderátora a hudobníka Jakuba Prachařa, s ktorým tvorí pár od leta 2012. 

4. mája vstúpili do manželského zväzku anglická herečka Keira Knightley a James Righton, člen indierockovej kapely Klaxons. 

19. mája sa vydala americká herečka Katrina Bowden, známa ako Cerie zo seriálu Štúdio 30 Rock (2006 - 2013). V brooklynskej botanickej záhrade sa stala manželkou bývalého frontmana skupiny Armor for Sleep Bena Jorgensena. 

26. mája sa v kalifornskom Malibu oženil americký herec Aaron Paul, ktorý sa preslávil účinkovaním v seriáli Perníkový tatko (2008 - 2013). Jeho manželkou sa stala Lauren Parsekian. 

8. júna si švédska princezná Madeleine vzala za manžela britsko-amerického bankára Christophera O'Neilla. Dvojici by sa mala 25. januára narodiť dcéra. 

22. júna sa zosobášili americký spevák Scott Weiland a fotografka Jamie Wachtel. Obrad sa konal u nich doma v Los Angeles. 

22. júna sa oženil americký filmár George Lucas. Jeho manželkou sa stala dlhoročná priateľka Mellody Hobson. Pre Lucasa to bol už druhý sobáš, jeho partnerka sa vydávala po prvý raz. 

24. júna vstúpili do manželského zväzku americká herečka Kerry Washington a hráč amerického futbalu Nnamdi Asomugha. Dvojica sa vzala v meste Hailey v Idahu a svedkami boli herečkini rodičia. 

28. júna sa česká herečka Zlata Adamovská vydala za svojho kolegu Petra Štěpánka, s ktorým sa zblížila počas nakrúcania seriálu Ordinace v růžové zahradě (2005). 

V júni sa tajne zosobášili americká herečka Zoe Saldana, známa zo snímok ako Avatar (2009), Star Trek (2009) či Star Trek: Do temnoty (2013), a taliansky umelec Marco Perego. 

V júni oznámila zásnuby a plánovanie skorej svadby americká herečka Jennifer Love Hewitt. S manželom, hercom Brianom Hallisayom sa jej 26. novembra narodila dcérka Autumn. Presný dátum ich sobáša nie je známy. 

1. júla sa stali manželmi kanadská speváčka Avril Lavigne a líder rockovej kapely Nickelback Chad Kroeger. Svoje áno si povedali v južnom Francúzsku v Mandelieu-la-Napoule, kde sa na obrade zúčastnilo asi 50 hostí. 

6. júla sa vydala kanadská herečka Elisha Cuthbert, známa napríklad zo seriálu 24 (2001 - 2010). Jej manželom sa stal kapitán hokejového tímu Toronto Maple Leafs Dion Phaneuf. Svadba, na ktorej sa zúčastnilo viac než 300 hostí, sa konala v meste Summerfield na Ostrove princa Eduarda. 

13. júla sa oženil obľúbený americký moderátor a komik Jimmy Kimmel, ktorý si v kalifornskom meste Ojai vzal za manželku Molly McNearney. 

26. júla v Malibu sa manželkou frontmana americkej rockovej kapely Goo Goo Dolls Johna Rzeznika stala Melinu Gallo. Dvojica sa dala dohromady ešte v roku 2005. 

V júli po 27-ročnom vzťahu vstúpili do manželského zväzku speváčka Tina Turner a jej partner, hudobný producent Erwin Bach. 

V júli sa v tajnosti zosobášili anglický herec Sam Claflin, známy napríklad zo snímky Snehulienka a lovec (2012), a jeho kolegyňa Laura Haddock, ktorá sa predstavila v seriáli How Not to Live Your Life (2009 - 2011). 

10. augusta sa oženil americký tanečník, rapper, herec a model Kevin Federline, ktorý je známy najmä ako bývalý manžel speváčky Britney Spears. V Las Vegas sa iba deň po zásnubách jeho manželkou stala volejbalistka Victoria Prince. Dvojici sa ešte v auguste 2011 narodila dcérka Jordan Kay a momentálne spolu čakajú už aj ďalšie dieťa. 

31. augusta si americká herečka Kate Bosworth, známa napríklad zo snímky Superman sa vracia (2006), vzala za manžela režiséra Michaela Polisha. Svadba sa konala na ranči v americkom štáte Montana. 

31. augusta sa najstarší syn monackej princeznej Caroline a talianskeho športovca a obchodníka Stefana Casiraghiho Andrea Casiraghi zosobášil so svojou dlhoročnou priateľkou, kolumbijskou módnou návrhárkou Tatianou Santo Domingo. 

V auguste sa vydala americká herečka Rosanna Arquette, známa napríklad zo snímky Pulp Fiction: Historky z podsvetia (1994). V kalifornskom Malibu sa jej manželom stal investičný bankár Todd Morgan. 

4. septembra sa oženil basgitarista írskej kapely U2 Adam Clayton. Manželkou 53-ročného hudobníka sa stala brazílska modelka Mariana Teixeira De Carvalho, s ktorou chodil štyri roky. 

7. septembra sa v Malibu zosobášili waleský herec Owain Yeoman, známy predovšetkým ako Wayne Rigsby zo seriálu Mentalista (2008), a dizajnérka šperkov Gigi Yallouz. 

14. septembra sa stali manželmi americký spevák John Legend a modelka Chrissy Teigen. Dvojica sa vzala pri Comskom jazere na severe Talianska, kde sa údajne do seba aj zaľúbila. 

21. septembra sa americký herec, komik a rapper Andy Samberg oženil s hudobníčkou a speváčkou Joannou Newsom. 

24. septembra vstúpili do manželského zväzku česká speváčka Iveta Bartošová a jej partner Jozef Rychtář. Dvojica sa zasnúbila začiatkom augusta. 

4. októbra sa zosobášili americký herec T.R. Knight, známy najmä ako doktor George O'Malley zo seriálu Klinika Grace (2005), a jeho partner Patrick. 

12. októbra si bývalý bubeník kapely Guns N' Roses Matt Sorum vzal za manželku speváčku a tanečnicu Adrianu Harper. Dvojica si svoje áno povedala v kalifornskom Palm Springs. 

17. októbra vstúpili do manželského zväzku americká herečka Kristen Bell, známa najmä zo seriálu Veronika Marsová (2004 - 2007), a jej kolega Dax Shepard, ktorý účinkuje napríklad v seriáli Paretnhood (2010). Páru sa ešte v marci narodila dcérka Lincoln. 

20. októbra sa americká speváčka Kelly Clarkson vydala za Brandona Blackstocka, ktorý je synom jej manažéra. 

26. októbra si americká herečka Christina Ricci v New Yorku vzala za manžela Jamesa Heerdegena. Dvojica sa zoznámila vlani pri nakrúcaní seriálu Pan Am (2011 - 2012), v ktorom Ricci stvárňovala hlavnú postavu, letušku Maggie Ryan, a Heerdegen pracoval s kamerovým vozíkom. 

V októbri sa oženil americký producent, rapper a spevák Pharrell Williams. Jeho manželkou sa stala dlhoročná priateľka, modelka Helen Lasichanh, ktorá mu v novembri 2008 porodila syna menom Rocket Man Williams. 

5. novembra sa americký herec Terrence Howard ukázal na premiére filmu The Best Man Holiday s čerstvou štvrtou manželkou, Kanaďankou Mirandou. Dvojica sa vraj vzala už po mesiaci chodenia, konkrétny dátum však nie je známy. 

9. novembra v Miami si britský herec Jared Harris, známy napríklad zo seriálu Mad Men (2007) alebo snímky Sherlock Holmes 2: Hra tieňov (2011), vzal za manželku Allegru Riggio. 

2. decembra sa po trojročnom vzťahu zosobášil americký herec Christian Slater, známy zo snímok ako Robin Hood - Kráľ zbojníkov (1991) či Interview s upírom (1994), s 26-ročnou Brittany Lopez. 

7. decembra si líder waleskej kapely Stereophonics Kelly Jones vzal za manželku novinárku Jakki Healy. 

21. decembra vstúpili do manželského zväzku austrálska herečka Teresa Palmer a jej americký kolega Mark Webber. Dvojica, ktorá spolu čaká dieťa, sa si svoje áno povedala v prímorskej dedine Punta Mita v Mexiku. 

21. decembra sa zosobášili americká herečka a bývalá športovkyňa Dot-Marie Jones, známa najmä zo seriálu Glee (2009), a jej partnerka Bridgett Casteen. Dvojica pozvala priateľov na párty do ich losangeleského domu, kde im oznámila, že sa o chvíľu stanú svedkami ich svadby. 

Informácie pochádzajú z archívu agentúry SITA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies