Tieto celebrity nepatria medzi "super" rodičov

NETKY.SK • 7 Apríl 2018, 08:05 • 2 min
Tieto celebrity nepatria medzi "super" rodičov

BRATISLAVA - Nie každý na tomto svete je stvorený na to, aby bol dobrý rodič. A nie každý by mal byť rodič. To potvrdzujú aj známe celebrity. Viete, ktoré to sú?

slovakia

left justify in out

Hulk Hogan

Najznámejší wrestler na svete Hulk Hogan zažaloval vlastnú ex-manželku za ohováranie. Vo svojej knihe pamätí popísala život so slávnym wrestlerom ako nekonečné peklo. Manžel ju vraj počas hádok škrtil, hádzal po nej nábytok a teda celkovo sa nesprával ako džentlmen. To však nie je všetko... Po čase úplne náhodou vyšlo najavo, že silák zviedol najlepšiu kamarátku svojej dcéry Brook, ktorá k nim domov často chodila na návštevu. Hanebná kauza sa tiahla pekne dlho, a dodnes mu tento "kúsok" nemôže odpustiť ako rodina, tak niektorí fanúšikovia.

 

obrazok

 

Alec Baldwin

Úspešný americký herec je povestný tým, že ho vytočí každá maličkosť. Kto to vie zo všetkého najlepšie? Jeho dcéra Ireland, ktorú má Alec s kráskou Kim Basinger. Keď pred rokmi unikla do sveta nahrávka, ktorú nechal herec v hlasovej schránke svoje dospievajúce dcéry, bol to vážne škandál. Na kompromitujúcom materiáli bolo jasne počuť, že pán nervózny svojmu potomkovi nadáva do prasaťa bez mozgu, ktoré v sebe nemá kúsok úcty ani vychovanie.

 

obrazok

 

Courtney Love

Courtney sa o narušenie svojej povesti zaslúžila sama a to hneď po tom, čo verejne priznala, že počas tehotenstva veselo užívala heroín, čo nenarodenú dcérku Frances Bean Cobain vystavilo vážnym zdravotným rizikám. Keď dievčatko prišla na svet, ani tak jej životný horor neskončil. Psychicky narušená Courtney bola niekoľkokrát zatknutá a navyše absolvovala odvykaciu kúru, pretože jej náklonnosť k utlumujícím liekom bola už vážne cez čiaru.

 

 obrazok

 

Woody Allen

Akčný starček sa v roku 1997 oženil so svojou nevlastnou a zároveň adoptívnou dcérou svojej vtedajšej partnerky Mii Farrow. S dotyčnú si potom osvojili dve osirelé deti a hrajú sa na šťastnú a spokojnú rodinku. Woody sa asi drží príslovia, že keď miluješ, nie je čo riešiť.

 

obrazok

 

Charlie Sheen

Namiesto starostlivosti o svoje ratolesti radšej navštevoval prostitútky, opíjal sa a prehrával tisíce dolárov v hazardných hrách. Jeho ex Denise Richards dokonca poňala podozrenie, že svoje vlastné deti pohlavne zneužíva.

 

obrazok
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona