Tiago zostáva v Atleticu, predĺžil zmluvu o dva roky

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 10:23 • 2 min
Tiago zostáva v Atleticu, predĺžil zmluvu o dva roky

MADRID - Kariéra portugalského futbalistu Tiaga Mendesa bude aj naďalej pokračovať v Atleticu Madrid. Tridsaťtriročný stredopoliar v utorok predĺžil zmluvu so úradujúcim španielskym majstrom o ďalšie dve sezóny.

slovakia

left justify in out

Po skončení uplynulého ročníka sa nahlas hovorilo, že Tiago v lete zmení dres. Veľký záujem údajne mala londýnska Chelsea, kde skúsený Portugalčan pôsobil jednu sezónu pod vedením svojho krajana Joseho Mourinha. Tiaga lanárila aj Valencia, ale ten napokon uprednostnil známe prostredie.

 

"Po skončení uplynulej sezóny som si myslel, že je čas na zmenu. Potešilo ma niekoľko ponúk zo zahraničných klubov, dôkladne som zvažoval všetky možnosti. Moje rozhodnutie zostať v Madride určite nebudem ľutovať. Pred niekoľkými mesiacmi sme získali titul, verím, že nadchádzajúca sezóna bude podobne úspešná," povedal Tiago po podpise zmluvy.

 

Do hlavného mesta Španielska prišiel Tiago v roku 2010 na hosťovanie z turínskeho Juventusu. O rok neskôr sa stal kmeňovým hráčom Atletica. Okrem Chelsea počas svojej kariéry obliekal aj dresy portugalských klubov SC Braga, Benfica Lisabon ako aj francúzskeho Olympique Lyon. Portugalsko naposledy reprezentoval na MS 2010 v JAR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies