Thora v záverečnej scéne nepobozkala Natalie Portman!

NETKY.SK • 4 December 2013, 16:02 • 2 min
Thora v záverečnej scéne nepobozkala Natalie Portman!

LONDÝN - Izraelsko-americká herečka Natalie Portman prezradila, že v snímke Thor: Temný svet (2013) nepobozkala predstaviteľa hlavného hrdinu Chrisa Hemswortha ona, ale jeho manželka Elsa Pataky.

slovakia

left justify in out

Záverečnú scénu, v ktorej sa dvojica pobozkala, totiž opätovne nakrúcali a 32-ročná hviezda sa na tom nemohla zúčastniť. "Nakrúcali v Hongkongu a ja som sa nemohla dostaviť, pretože som pracovala na inom filme," prezradila Portman v rozhovore pre New York Daily News. "Jeho žene dali moju parochňu a kostým, preto to bolo také vášnivé. Bolo to skvelé riešenie, či nie?," dodala herečka.

Natalie Portman je rodáčkou z Jeruzalema. Do povedomia verejnosti sa dostala ešte v roku 1994, keď si po boku Jeana Rena zahrala 12-ročnú Mathildu vo filme Leon. Známa je aj ako Padmé Amidala z prequelovej trilógie Hviezdnych vojen (1999, 2002 a 2005). Zatiaľ najväčší úspech jej kariéry prišiel s hlavnou rolou v Čiernej labuti (2010) režiséra Darrena Aronofského. Stvárnenie baleríny Niny Sayers prepadajúcej šialenstvu z nej spravilo kráľovnú sezóny filmových cien, keď na prelome rokov 2010 a 2011 ovládla ankety asociácií filmových kritikov a získala aj Critics Choice Award, Independent Spirit Award, Screen Actors Guild Award, britskú cenu BAFTA, Zlatý glóbus i Oscara. V roku 2011 sa do kín dostali tri filmy, v ktorých si zahrala - romantická komédia Hlavne nezáväzne, akčné fantasy Thor a dobrodružná komédia Princ a Pruďas. Potom si dala od hrania pauzu a venovala sa materským povinnostiam. Najnovšie sa divákom predstavila v spomínanom filme Thor: Temný svet, ktorý mal v slovenských kinách premiéru 7. novembra.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies