Thomasa Gibsona na neurčito suspendovali z Myšlienok vraha

NETKY.SK • 12 August 2016, 07:41 • 2 min
Thomasa Gibsona na neurčito suspendovali z Myšlienok vraha

LOS ANGELES - Predstavitelia televíznej stanice CBS na neurčito suspendovali amerického herca Thomasa Gibsona, ktorý stvárňuje špeciálneho agenta Aarona Hotchnera v seriáli Myšlienky vraha (2005). Správu priniesol ako prvý portál TMZ s odvolaním sa na zdroje z prostredia televízie.

slovakia

left justify in out

Dôvodom je incident, pri ktorom rodák z Charlestonu údajne napadol jedného z tvorcov série. Podľa filmového portálu Deadline by ním mal byť scenárista a producent Virgil Williams. Podľa TMZ Gibson kopol scenáristu do nohy, pretože sa s ním nezhodol počas nakrúcania epizódy, ktorú mal na starosti aj ako režisér. Potýčka sa vraj odohrala pred niekoľkými týždňami, pričom konflikt začali prešetrovať po tom, ako agent napadnutého producenta kontaktoval vedenie CBS. "Na pľaci sme sa nezhodli ako tvorcovia a došlo ku hádke. Ľutujem, že sa to stalo. Všetci chceme spolupracovať ako tím, aby sme vytvorili tú najlepšiu show. Vždy sme to tak chceli a vždy aj budeme,” vyjadril sa pre TMZ 54-ročný herec. Podľa dostupných informácií nakrúcanie pripravovanej 12. sezóny pokračuje bez Gibsona už dva týždne, pričom diel, ktorý vznikal pod jeho režisérskou taktovkou, zrejme neodvysielajú.


Thomas Ellis Gibson na striebornom plátne debutoval ako Stephen Chase v snímke Navždy a ďaleko (1992). Objavil sa aj vo filmoch Vek nevinnosti (1993), Švéd (1994), Barcelona (1994), Eyes Wide Shut - Spaľujúca vášeň (1999) či Stardom (2000), no svoju kariéru postavil predovšetkým na televíznych seriáloch. V rokoch 1994 až 1998 stvárňoval doktora Dannyho Nylanda v seriáli Nemocnica Chicago Hope (1994 - 2000). Asi najviac sa však do povedomia divákov a diváčok zapísal ako Greg Montgomery z komediálneho seriálu Dharma a Greg (1997 - 2002), za výkon v ktorom ho dva razy nominovali na Zlatý glóbus. Od roku 2005 účinkuje v spomínanom krimi seriáli Myšlienky vraha.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies