Thomas Puskailer zverejnil nový videoklip

NETKY.SK • 6 November 2014, 11:41 • 2 min
Thomas Puskailer zverejnil nový videoklip

BRATISLAVA - Slovensko-holandský spevák Thomas Puskailer zverejnil videoklip k piesni Dance With Me (Hey Pretty Lady). Dej novinky sa sústreďuje na trojicu kolegov, ktorí sa idú po práci zabávať. O réžiu sa postaral Lukáš Tobola.

slovakia

left justify in out

"Moji kamaráti máju v klipe všetko. Sú to fešáci, plní sebadôvery a ja hrám takého úradníčka, ktorý si veľmi neverí. S tým korešponduje aj môj výzor, ktorý sa počas príbehu zmení. V osobnom živote som ten najšťastnejší muž. Moja manželka Abbie je pre mňa všetkým. Či sa ale aj v postave tohto príbehu dokážem odhodlať na zoznámenie? To si pozrite už sami," uviedol Puskailer. 

 

Klubové scény vznikli v Prahe. V klipe je možné vidieť aj modelku Karolínu Ludvíkovú. "Všetky klubové zábery sme nakrúcali v populárnom K. U. Bar Lounge v samotnom centre Prahy. Bolo to počas bežnej prevádzky a ľudia mali možnosť sa s nami baviť, čo zafungovalo veľmi dobre. Hodinu pred nakrúcaním hlavnej klubovej scény nám však telefonovala z kastingu vybraná herečka, že ochorela, ale má pre nás náhradu. Boli sme v šoku, keď na pľac dorazila 'Kate Middleton' - Karolína Ludviková, česká modelka, ktorá sa nielenže podobá na manželku princa Williama, ale skvelo odohrala svoju úlohu v klipe," povedal spevák, ktorý vo videu tiež jazdí na bicykli. "Všade, kde som žil, či už v Holandsku, Nemecku, Dánsku, Anglicku, aj tu v Bratislave, jazdím po meste na bicykli či chodím pešo," vyhlásil interpret, ktorý sa venuje aj ekologicko-výchovným projektom. 

 

Tridsaťtriročný spevák spolupracoval na skladbe Dance With Me (Hey Pretty Lady) s textárom a skladateľom Billom Grainerom a hudobníkom Harrym Mondrykom. O produkciu sa postaral Miroslav Vrlík. 

 

 

Thomas Puskailer sa do povedomia verejnosti dostal v prvej sezóne súťaže Česko Slovenská SuperStar. Na konte má album Make Believe (2012). Na štúdiovke sa podieľal aj producent Joe Dworniak, s ktorým spolupracovali aj Duran Duran či Paul McCartney. Venuje sa tiež herectvu či modelingu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies