Thomas Puskailer zverejnil klip ku skladbe Chýba nám

NETKY.SK • 16 Jún 2016, 13:17 • 2 min
Thomas Puskailer zverejnil klip ku skladbe Chýba nám

BRATISLAVA - Slovenský spevák holandského pôvodu Thomas Puskailer zverejnil klip ku skladbe Chýba nám.

slovakia

left justify in out

 

V novinke sa okrem samotného interpreta predstavilo aj niekoľko dvojíc, ktoré si užívajú spoločné chvíle. "Videoklip sa nakrúcal prevažne v Košiciach a jedna scéna v dedinke, v ktorej bývam - v Heľpe. Na nakrúcaní bola uvoľnená atmosféra. Nakrúcali sme s nehercami, tanečníkmi. Zaujímavosťou je, že najmladší pár sa v deň nakrúcania videl po prvý raz, čo bolo spočiatku ťažké, ale stačilo trochu vína a už to šlo," prezradil režisér Martin "Stubyshit" Štúber.


"Ja osobne som sa s účinkujúcimi v klipe ani nestretol, pracovali sme totiž v dvoch časových aj priestorových segmentoch. Ja som nakrúcal v jednom známom bratislavskom hoteli, ostatné zábery sa robili inde. Bolo to veľmi profesionálne a rýchle. S Martinom sa mi veľmi dobre pracovalo, poslal scenár, kde bolo všetko presne popísané," povedal Puskailer.


Skladba Chýba nám je zároveň prvým singlom 35-ročného speváka v slovenčine. "Som veľmi rád, že mám konečne prvý oficiálny slovenský singel. V slovenčine sa snažím zdokonaľovať každý deň a už bolo naozaj načase urobiť slovenskú skladbu. Žijem tu už šesť rokov. Skladbu mi pretextoval Martin Madej a je voľným prekladom môjho originálneho anglického songu Live For Love. Je o láske, o tom, kde je jej miesto v medziľudských vzťahoch. Hrali sme ju už aj na #UNPLUGGEDTOUR, počas ktorého sme sa zastavili v siedmich mestách. Mali sme naozaj veľký úspech a už teraz pripravujeme jeho jesenné pokračovanie. Každý koncert bol pre mňa obrovským zážitkom. Verím, že aj pre fanúšikov. Spolu s výborným gitaristom Andrejom Urbanským sme totiž na pódiu doslova nechali dušu," vyjadril sa spevák, ktorý skladbu Chýba nám zaradil na tohtoročný album Live For the Moment.


Thomas Puskailer sa do povedomia verejnosti dostal v prvej sezóne súťaže Česko Slovenská SuperStar. Okrem spomínanej nahrávky Live For the Moment má na konte aj album Make Believe (2012).

 

Na štúdiovke sa podieľal producent Joe Dworniak, s ktorým spolupracovali Duran Duran či Paul McCartney. Venuje sa tiež herectvu či modelingu.

 

 





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies