Thomas Puskailer vyrazí na akustické turné

NETKY.SK • 31 Marec 2016, 11:09 • 2 min
Thomas Puskailer vyrazí na akustické turné

BRATISLAVA - Slovenský spevák holandského pôvodu Thomas Puskailer odštartuje 14. apríla v Bratislave akustické turné. Interpret sa do 4. júna predstaví aj v Kremnici, Topoľčanoch, Prievidzi, Nitre, Trnave a Banskej Štiavnici.

slovakia

left justify in out

"Turné sme nazvali Thomas Puskailer #UNPLUGGEDTOUR. Momentálne totiž žijeme vo svete, kde sa veľa 'haštaguje'. Som síce rád, že môj virtuálny svet funguje, fanúšikovia mi píšu a ja s nimi rád komunikujem aj takýmto spôsobom. No tentoraz chcem niečo viac. Chcem im byť bližšie a chcem aby to celé bolo veľmi skutočné. Budem obnažený ako cibuľa, úplne sa citovo odhalím. Turné má podporiť môj nový album Live For The Moment, ktorý budem krstiť 13. apríla vo W Cafe v Bratislave," uviedol 35-ročný spevák.

 

Interpret bude počas koncertov rozprávať aj o svojich začiatkoch v šoubiznise. "Bude to hodinový intímny koncert, kde budem spievať, hrať, ale aj rozprávať. Chcem, aby sa fanúšikovia dozvedeli viac o mojich slovenských koreňoch. Ľudia spoznajú, že už pred príchodom na Slovensko som pracoval ako umelec v šoubiznise v Holandsku, Nemecku a Anglicku," objasnil. "Budem spievať staršie hity aj novinky z pripravovaného albumu Live For The Moment. Na turné ide so mnou aj úžasný gitarista Andrej Urbanský. Objavil som ho na jednom bratislavskom koncerte a je naozaj perfektný. Podľa mňa je takým slovenským Jimim Hendrixom. Myslím, že to bude skvelé turné," uzavrel spevák.

 

Thomas Puskailer sa do povedomia verejnosti dostal v prvej sezóne súťaže Česko Slovenská SuperStar. Na konte má album Make Believe (2012). Na štúdiovke sa podieľal aj producent Joe Dworniak, s ktorým spolupracovali Duran Duran či Paul McCartney. Venuje sa tiež herectvu či modelingu.

Termíny Thomas Puskailer #UNPLUGGEDTOUR:
14. apríla - Cafe Studio, Bratislava
16. apríla - Akropola klub, Kremnica
27. mája - Retro Cafe, Topoľčany
28. mája - Art Point, Prievidza
2. júna - Starý Biskupský Hostinec, Nitra
3. júna - Music a Cafe, Trnava
4. júna - Divná Pani Caffé, Banská Štiavnica



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona