Thomas Puskailer vydáva druhý album Live For The Moment

NETKY.SK • 14 Apríl 2016, 11:14 • 2 min
Thomas Puskailer vydáva druhý album Live For The Moment

BRATISLAVA – Live For The Moment je druhým albumom holandského speváka slovenského pôvodu Thomasa Puskailera. Novinka ponúka desať skladieb sviežej popovej hudby kombinovanej s tanečnými rytmami a EDM - Electronic Dance Music. Do života ho uviedli Adela Banášová a Martin Madej.

slovakia

left justify in out

"Texty na niektoré skladby mi písal nositeľ Ceny Grammy Bill Grainer. Časť textov si zas zobral pod palec textár Harry Mondryk, úspešný účastník súťaže Británia má talent. Na príprave albumu som spolupracoval s hudobným producentom Miroslavom Vrlíkom, odborníkom na elektroniku, deep house, trance a tanečnú hudbu. Jeho hudbu podporujú také mená ako Armin van Buuren, Daniel Kandi, Roger Shah a ďalší," povedal Thomas Puskailer.

 

"Album sme nazvali Live For The Moment podľa skladby, ktorá sa až tri týždne držala na vrchole hitparády Očko chart. Cítil som obrovskú podporu fanúšikov. Singel vznikol v spolupráci so svetovo uznávaným hudobným producentom Dinom Miletom, ktorý robil s takými hviezdami, ako sú Snoop Dog, Newik, Rick Ross či Natasha Bekvalac. Na skladbe sa podieľal aj DJ Rudy Mc, známy svojou schopnosťou miešať rôzne štýly. Dvojica Dino Mileta a Rudy Mc má podporu najväčších svetových DJ-ov, ako sú David Guetta, Axwell, Steve Angello, Markus Schulze či Cedric Gervais," pokračoval spevák.

 

Novinkový album ponúka desať skladieb, dve z nich sú bonusmi. Thomas dokonca po prvý raz spieva po slovensky. "Vsadil som na druhú verziu pôvodného singlu Live For Love, ku ktorej napísal slovenský text Martin Madej a nazvali sme ju Chýba nám. K nej urobím aj klip. Zachovali sme však celú melodickosť. Je to úplne iné, ako keď spievam po anglicky, pre mňa oveľa ťažšie. Na slovenčinu si stále zvykám, ale možno v tom bude čaro, ten môj prízvuk," doplnil Puskailer.

 

"S Thomasom sa vždy rada stretnem, či už môžem spolupracovať na jeho projektoch, alebo ho pozvať do Chart show ako hosťa. Zaželala som mu, aby jeho nové CD šírilo to, čo šíri Thomas, teda dobré pocity, dobré stavy," povedala pre TASR Adela Banášová.

 

"Naša spolupráca vznikla náhodou, Thomas je úžasný človek po všetkých stránkach a naša terajšia spolupráca nemá chybičku," doplnil Madej.

 

Už dnes začína Thomas koncertné #UNPLUGGEDTOUR, v rámci ktorého predstaví aj nový album. S netradičným konceptom koncertov navštívi osem slovenských miest. Vstupenky si fanúšikovia môžu kúpiť v sieti predpredaj.sk a ticketportal.sk alebo v pokladniach miest jednotlivých koncertov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies