Thomas Puskailer sa teší na šou Slovak Showbiz For Beginners

NETKY.SK • 4 Október 2014, 09:25 • 2 min
Thomas Puskailer sa teší na šou Slovak Showbiz For Beginners

BRATISLAVA - Slovensko-holandský spevák Thomas Puskailer sa už teší na pripravované podujatie Slovak Showbiz For Beginners.

slovakia

left justify in out

Hudobník sa spolu s kolegom Martinom Madejom bude snažiť počas vystúpenia divákom a diváčkam s vtipom priblížiť fungovanie slovenského šoubiznisu. Predpremiéra šou, ktorá prinesie kombináciu divadla či hudby, sa bude konať 9. novembra v Dome kultúry v Bošanoch.

 

"Predstavenie Slovak Showbiz For Beginners je originálne hlavne svojou formou. Je to talkšou, divadlo a zároveň aj koncert. Divákom ozrejmíme, ako funguje slovenský šoubiznis a aké sú v ňom pravidlá. Tu totiž nestačí mať len talent, tu ho dokonca ani nemusíte mať," objasnil Puskailer, ktorý bude v novinke vystupovať ako cudzinec hľadajúci slávu na Slovensku. Martin Madej, ktorý sa preslávil ešte ako dieťa vďaka hitom ako Bobi alebo Ferrari a spolupráci s Petrom Nagyom, stvárni zas úspešného producenta. Scenár a réžiu má na starosti Eduard Kudláč, autorom hudby je Slavo Solovic. 

 

Puskailer a Madej, ktorý sa okrem spevu venuje aj tancu a moderovaniu a na konte má účinkovanie v muzikáloch ako Príbeh Ulice 2, Tančiareň alebo Boyband, už spolupracovali aj na iných projektoch, a to napríklad na výchovných koncertoch zameraných na ekológiu a ochranu prírody. "Vidím, že deti aj dospelí na mňa a Martina pozitívne reagujú, preto som chcel opäť urobiť niečo dostupné pre mladých aj dospelých. Nové a originálne predstavenie, na ktorom sa ľudia pobavia. Preto som sa na odporúčanie kolegov spojil s Eduardom Kudláčom a on ponuku na spoluprácu prijal, z čoho mám veľkú radosť. Ja do tohto projektu vstupujem aj ako producent, čo je pre mňa veľká výzva," uviedol Puskailer. Ďalšie informácie o podujatí Slovak Showbiz For Beginners sú dostupné aj na webstránke www.slovakshowbiz.sk. 

 

Thomas Puskailer sa do povedomia verejnosti dostal v prvej sezóne súťaže Česko Slovenská SuperStar. Na konte má album Make Believe (2012). Na štúdiovke sa podieľal aj producent Joe Dworniak, s ktorým spolupracovali aj Duran Duran či Paul McCartney. Venuje sa tiež herectvu či modelingu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies