Thomas Puskailer pripravuje turné

NETKY.SK • 23 Január 2017, 10:06 • 2 min
Thomas Puskailer pripravuje turné

BRATISLAVA - Slovenský spevák holandského pôvodu Thomas Puskailer pripravuje turné.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročný interpret predstaví počas koncertnej šnúry nové skladby, na ktorých začal pracovať po návrate zo Srí Lanky. "Srí Lanka bola raj na zemi. Vstával som s manželkou skoro ráno, aby sme videli, ako vychádza slnko, potom sme cvičili jogu a naplno si užívali každý deň. Dokonca som sa skamarátil s opičkami, ktoré žili okolo nás. A ujasnil som si ako ďalej s hudbou. Po úspešnom vlaňajšom #Unpluggedtour, som sa tento rok rozhodol tvoriť skladby prevažne po slovensky. Mám pocit, že na to dozrel čas, na turné mali totiž veľký úspech. Angličtina predstavuje pre slovenských fanúšikov predsa len ešte stále trochu jazykovú bariéru, ale slovenčinu ľudia priamo pochopia. Ako hudobník, spevák a skladateľ sa stále učím a je čas skúsiť niečo nové. Momentálne usilovne pracujem na nových skladbách. V nasledujúcich týždňoch budeme teda tvoriť a nahrávať tak, aby sme zo seba vydali to najlepšie. Chcem totiž, aby ďalšie turné bolo vyskladané z nových slovenských piesní. Budem spievať aj známe zahraničné hity preložené do slovenčiny. Veľmi sa na to teším, plánujeme to odštartovať už v marci. Tým ale nechcem povedať, že s angličtinou úplne končím, len to chcem teraz skúsiť trochu inak," objasnil spevák.

 

 

Fanúšikovia a fanúšičky sa môžu tešiť aj na ďalšie predstavenie Slovak Showbiz For Beginners, v ktorom účinkuje tiež Martin Madej. "Ľudia mi písali, že kedy a kde zas budeme hrať 'Showbiz', čo ma veľmi potešilo. Tak som sa rozhodol nájsť priestor a čas. Dohodli sme sa s majiteľmi Red Cat Cabaret v bratislavskom Starom Meste. Veľmi sa z toho teším. Prvé predstavenie bude 3. februára," povedal Puskailer.

 

Thomas Puskailer sa do povedomia verejnosti dostal v prvej sezóne súťaže Česko Slovenská SuperStar. Na jeho debutovom albume Make Believe (2012) sa podieľal aj producent Joe Dworniak, s ktorým spolupracovali Duran Duran či Paul McCartney. Vlani vydal druhú štúdiovku Live For the Moment. Venuje sa tiež herectvu či modelingu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies